Módne kabelky na jeseň 2022 – spoznajte top modely!

Jeseň 2022 sa už naplno prejavila v našom kalendári aj za oknom. Preto je ideálny čas na doplnenie zásob doplnkov, ktoré sa hodia na túto sezónu aj na zimu. V tomto článku objavíte dámske kabelky ideálne na túto sezónu!

Módne kabelky jeseň 2022 – pohodlné batohy

Súčasné trendy idú ruka v ruke s pohodlím. Preto sa oplatí zaobstarať si dámsky batoh na sezónu jeseň/zima 2022/2023. Je to ideálne riešenie na každodenné výlety, keď je najdôležitejšie mať pohodlie. Pohodlie však nemusí znamenať nudné oblečenie. V kolekcii jeseň/zima 2022/2023 nájdete módne dámske batohy, ktoré obohatia vaše ležérne outfity. V tejto sezóne sú obzvlášť zaujímavé prešívané batohy, ktoré pripomínajú francúzsku eleganciu. Každému outfitu dodajú šmrnc a vy sa v nich budete cítiť pohodlne – dokonalá kombinácia!

Módne kabelky jeseň 2022 – hobo tašky

V jesennej/zimnej sezóne sa opäť objavujú aj tašky typu hobo. Aké sú ich vlastnosti? Ide o pomerne klasické kabelky, ktoré sú v hornej časti jemne zaoblené. Je to preto, že rukoväte tašky ťahajú boky tašky, čím jej dávajú výrazný tvar polmesiaca. Hobo tašky si pravdepodobne všimnete takmer všade. Ich dizajn je pútavý a zároveň sú veľmi pohodlné – môžete ich nosiť na ramene alebo v ruke. 

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *