Aký batoh si vybrať do školy?

September je za rohom a je čas vrátiť sa do školy, čoskoro na univerzitu a možno aj natrvalo do práce? Na dôvode nezáleží, dôležitý je štýl! Dámsky batoh je užitočným doplnkom na mnoho príležitostí. Ktorý si vybrať, aby bol štýlový a zmestilo sa doň všetko potrebné? Pozrite si inšpiráciu nižšie a nájdite si svoj vysnívaný model v online obchode Pani Kabelkovej!

Vintage batoh

Oceňujete predovšetkým doplnky vo vintage štýle? Hľadáte batoh veľkosti L, do ktorého sa vám zmestí všetko potrebné a ktorý je zároveň elegantný? Potom je tu tento – štýlový batoh od spoločnosti Herisson v senzačnom žltom odtieni. Tento model vás poteší precíznym spracovaním z ekologickej kože a zaujímavým dizajnom. Batoh sa vyznačuje charakteristickým zapínaním na chlopňu, vďaka ktorému vyniknete v retro štýle. Objednajte si tento doplnok z internetového obchodu pani Kabelkovej a ohromte všetkých svojím jedinečným štýlom.

Klasický batoh XL

Alebo ste na ceste ku klasike a jednoducho hľadáte alternatívu ku kabelke? Potom sa pozrite na tento módny batoh veľkosti XL od spoločnosti Herisson. Rovnako ako jej predchodca je ušitá z vysokokvalitnej ekologickej kože, má vzorované zapínanie na klope a je veľmi ľahká. Je dostatočne ľahký na to, aby ste si doň mohli zabaliť veľa vecí a pritom necítili jeho váhu na chrbte. Siahnite po tomto doplnku a zažite pohodlie v kombinácii so štýlom. Svetlosivý batoh je decentný a hodí sa k mnohým vašim outfitom.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *