Aká kabelka sa hodí k sivému kabátu?

Aká kabelka sa hodí k sivému kabátu? Hľadáte súpravu, ktorá kombinuje štýl a pohodlie? Ak vás z výberu správnej kabelky bolí hlava, dajte na naše rady. Pripravili sme pre vás niekoľko pravidiel, ktoré by vám mali uľahčiť prácu!

Aké doplnky sa hodia k sivému kabátu?

Sivý kabát je absolútnou nevyhnutnosťou v ženskom šatníku, pretože sa dokonale hodí ku každému oblečeniu. Navrhovaný vrchný odev osloví najmä priaznivcov minimalizmu a klasickej elegancie. Nadčasová sivá dokonale ladí s intenzívnymi farbami.

Ak chcete svoj vzhľad rozbiť, vyberte si červenú, oranžovú alebo žltú kabelku. Alebo si vyberte módnu spojkovú tašku vo fuchsiovej farbe. Ak sa rozhodnete pre takúto kombináciu, môžete si byť istí, že vás nikto neminie ľahostajne.

Dávate prednosť klasickému štýlu? Potom si k sivému kabátu oblečte čiernu alebo tmavohnedú tašku. Táto kombinácia je ideálna na každodenné nosenie. Ak sa chystáte na rande, vyberte si modrú, svetloružovú alebo mätovú kabelku. Pre dievčenský vzhľad ho skombinujte s elegantnými lodičkami na podpätku v pastelových farbách.

Ako si vybrať doplnky k sivému kabátu?

Zaujíma vás, aké doplnky sa hodia k sivému kabátu? Na každodenné nosenie si môžete vybrať praktickú listovú tašku alebo shopper bag, najlepšie v neutrálnej farbe. Ak chcete svoj vzhľad trochu oživiť, hľadajte kabelku s farebným opaskom.

Pri hľadaní doplnkov k sivému kabátu sa môžete vyšantiť s farbami. Siahnite po vzorovanej šatke alebo šatke na krk. Ak namiesto čiapky uprednostňujete klobúk, vyberte si neobvyklý tvar alebo odtieň. Vzhľad doplňte pestrofarebnou kabelkou. Ružová, fialová alebo zelená spojková taška je ideálna. Ak dávate prednosť klasike, siahnite po béžovej, tmavomodrej alebo sivej spojovacej taške.

Niekoľko nápadov na romantický štýl

Chystáte sa na dlhú romantickú prechádzku so svojou polovičkou? Premýšľate, ako oslniť svoju polovičku? Pripravili sme pre vás niekoľko zaujímavých návrhov. Sivý kabát skombinujte s tmavohnedou koženou taškou. Siahnite tiež po tmavohnedých čižmách alebo lodičkách, tmavomodrých úzkych džínsoch a čiernom roláku. Ak vám počasie vonku príliš nepraje, oblečte si sivú pletenú čiapku.

Tento vrchný odev skombinujte s bielymi teniskami, modrými rozopnutými boyfriendmi a tmavomodrým tričkom. Vzhľad doplňte tmavohnedou koženou taškou cez rameno. Budete vyzerať ako dievča od vedľa.

Ako vyzerať štýlovo každý deň?

Ak vo vašom šatníku prevláda čierna a biela, vneste do svojho vzhľadu trochu sviežosti. Vyberte si sivý kabát a hnedú spojkovú tašku s leopardím vzorom. Pridajte čierne kožené členkové topánky, modré džínsy a sivý sveter s okrúhlym výstrihom.

Chcete vyzerať štýlovo, ale nemáte čas prehrabávať celý šatník? Sivý kabát a tmavomodrá kabelka je osvedčená dvojica na každú príležitosť. Ak chcete dosiahnuť nádych nonšalantnej elegancie, zvoľte si grafitové nohavice, sivú košeľu a ružové náušnice.

Aká kabelka sa hodí k sivému kabátu?

Snívate o štýlovom vzhľade, ale zároveň sa nechcete vzdať pohodlia? Potom vás určite osloví ďalší návrh. Zvoľte si ležérnu, ležérnu kombináciu sivého kabátu a čiernej koženej tašky cez rameno. Kombinujte ich s čiernymi semišovými čižmami, klasickými nohavicami tmavej farby a sivým rolákom.

Sivý kabát vôbec nemusí byť nudný a fádny, stačí ho skombinovať so zaujímavými doplnkami. Premýšľate, ako oživiť svoj štýl a dodať mu originálny nádych? Vyberte si elegantné a teplé topánky nad kolená, najlepšie s hrubou podrážkou. K úzkym džínsom si oblečte krátke šaty alebo rolák. Doplňte ju štýlovou kabelkou v inej farbe, aby ste oživili svoj vzhľad. V tomto prípade sa výborne hodí námornícka modrá, červená, modrá alebo tmavozelená taška cez rameno.

Chcete radšej zostať v klasickom trende? V tomto prípade siahnite po čiernej kabelke, ktorá sa hodí do kancelárie aj na každodenné nosenie. Veľmi obľúbené spojovacie tašky, poštové schránky alebo nákupné tašky sú k dispozícii v rôznych farbách, takže si každý nájde niečo pre seba.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *