Dámska kabelka na každý deň – vyberte si ideálny model pre vás

Dámska kabelka je nepochybne „priateľkou“ každej ženy. Sprevádza nás takmer na každej každodennej ceste – do práce, na nákupy, na prechádzku alebo na stretnutie s priateľom. Preto musí byť spoľahlivá, pohodlná, ale mala by aj pekne dopĺňať oblečenie. Ako si teda vybrať tú správnu kabelku na každý deň? Taký, ktorý bude fungovať v rôznych situáciách? V tomto článku sa dozviete o návrhoch na túto sezónu!

Aké sú vlastnosti dámskych kabeliek na každodenné nosenie?

Pri hľadaní vysnívaného modelu sa treba riadiť tromi jednoduchými pravidlami. Každodenná dámska kabelka by mala byť: praktická, pohodlná a všestranná.  Každá z týchto funkcií by však mala byť prispôsobená vašim individuálnym potrebám a preferenciám.

  • Praktická kabelka je taká, ktorá sa hodí v závislosti od situácie. Ak hľadáte kabelku na každodenné nosenie do práce, mala by byť dostatočne skladná, aby ste v nej mohli nosiť napríklad dokumenty, notebook alebo obed. V takom prípade budú ideálne nákupné tašky veľkosti XL. Na druhej strane, ak si chcete do tašky dať len nevyhnutné príslušenstvo, najlepšou voľbou je poštárska taška – zvyčajne sú malé a tenké, ale dostatočne balené, aby ste mali na dosah to, čo potrebujete (napr. kľúče, peňaženku a telefón).
  • Pohodlie je tiež individuálna záležitosť, každý ho vnímame inak. Niektoré ženy dávajú prednosť taškám, ktoré si môžu prehodiť cez plece, zatiaľ čo iné uprednostňujú dlhé popruhy, ktoré sa nosia šikmo cez rameno. Pri výbere ideálnej kabelky na každodenné nosenie sa preto oplatí položiť si otázku, ktorý spôsob nosenia je pre vás najpohodlnejší. Ak máte radi dlhé popruhy, ktoré sa dajú nastaviť, mali by ste si vybrať poštovú tašku. Ak však radšej nosíte tašku na ramene, v tomto prípade bude hitom nákupná taška alebo kufor.
  • Posledným parametrom pri výbere kabelky na každodenné nosenie je jej vzhľad. Oplatí sa siahnuť po modeloch, ktoré sú všestranné. Prečo? Môžete ich ľahko kombinovať s rôznymi outfitmi, takže nebudete strácať čas prispôsobovaním oblečenia taške. Univerzálne strihy a farby sú vždy trendy. Či už si ho vyberiete teraz, budúci rok alebo o dva roky, vždy bude trendy. Univerzálne kabelky sú najmä tie, ktoré majú obdĺžnikový a štvorcový tvar. Jednoduché tvary sú bezpečnou voľbou, pretože sú nadčasové. Okrem toho venujte pozornosť farebnej schéme – oplatí sa siahnuť po tlmených farbách, ktoré budú fungovať kedykoľvek a kdekoľvek – napríklad čierna, béžová alebo odtiene hnedej a červenej.

Dámske kabelky pre každodenný život – návrhy pre vás

V obchode Panikabelkova.sk nájdete množstvo univerzálnych kabeliek na každý deň, ktoré sú praktické, pohodlné a nadčasové. Sú skvelé na jesenné obdobie, ale aj na zimu, jar a dokonca aj na leto. Ide o kabelky, ktoré sa hodia k ležérnym outfitom, ako aj k tým elegantnejším. Tu je pre vás niekoľko návrhov, ktoré môžete nosiť a kombinovať s čímkoľvek, čo sa vám páči – nohavicami, šatami, podpätkami alebo teniskami.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *