Módne tašky do školy

Doby, keď do školy bolo možné nosiť len batoh, už nenavrátia. Teraz na školských chodbách panuje uvoľnenejšia atmosféra a mnoho dostupných štýlov umožňuje každému zostať sám sebou. Pozrite sa na naše ponuky módnych tašiek do školy a cítte sa pohodlne každý deň a dovoľte tomu aj svojej dcére.

Priestranná a módna

Toto je nákupná taška, ktorá sa páči jak dospelým, tak teenagerom. Ideálne sa hodí do práce, do školy a na nákupy. Priestranný rozmer pojmie formát A4 a umožní vám usporiadať drobnosti v mnohých vreckách. Nadčasový vzhľad sa osvedčí v každej situácii a outfitu, a módnay tmavosivá farba bude výnimočným prvkom.

Pre tých, ktorí radi vynikajú

Tento model sa páči tým, ktorí radi nosia módne a odvážne kúsky. Torebku vyznačuje štýl, vynikajúca kvalita spracovania a jedinečný vzhľad. Je vyrobená z ekologickej kože a materiálu, čo jej dodáva ľahkosť. Krásna, svetlá farba pritiahne pohľady.

Taška nie je všetko

Toto je model pre skutočné elegantky. Vzhľadná taška bola spojená s roztomilým ozdobným šatkom. Môžete ich nosiť spolu alebo samostatne. Skvele sa hodí do školy v sprievode každodenného alebo elegantného outfitu. Nezabudnite, že všetky modely môžete zakúpiť v obchode Pani Kabelkova – pozrite sa a vyberte si svoj obľúbený model.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *