Kabelka na Halloween – tieto modely doplnia tvojú párty kreáciu!

Halloween je mimoriadne vzrušujúcim obdobím, kedy môžeme naplno vyjadriť svoju kreativitu. Obliekame zaujímavé kostýmy, hrajeme si s make-upom a dekoráciami. Nikdy by sme však nemali zabudnúť na jednu dôležitú vec, ktorá môže pridať charakter každému kostýmu – kabelku. Bez ohľadu na to, či sa chystáš stať sa čarodejnicou, upírkou alebo inou postavou – vhodne vybraná kabelka môže tvoj kostým urobiť ešte dôraznejším alebo neobvyklým. V tomto článku sa dozvieš niekoľko návrhov, ktoré skvele doplnia tvoj kostým na Halloween.

Kabelka na Halloween – vsaď na farbu dýňovú!

Dýňa je jedným z prvých spojení, ktoré sa nám vybaví, keď si predstavujeme Halloween. Tak prečo teda nepriadať do Halloweenového kostýmu dýňový akcent, napríklad vo forme kabelky? Tento výrazný odtieň oranžovej farby ťa dostane do jesennej nálady a zároveň krásne podčiarkne tvoju štýlovú kreáciu – najmä ak plánuješ obliecť sa celá v čiernom.

Kabelky na Halloween – módní križovka s nitami

Ak však preferuješ striedmejšiu farbu, ale zároveň nechceš, aby kabelka bola „nudná“, skvelou voľbou bude križovka zdobená nitami. Skvele zapadne do Halloweenového outfitu, ale hlavne mu pridá trochu rockového nádychu. Buď pripravená na Halloweenovú párty s kabelkou, ktorá prinesie štipku temnej elegancie!

Kabelka na Halloween – vyber si odtieň krviavočervenej farby

Halloween party je spárovaná nielen s dýňou, ale predovšetkým s temnými kostýmami. Mnoho ľudí sa vtedy rozhodne pre krvavé štýly, ktoré vnášajú trochu hororu a dramatiky. Ak sa teda chystáš preobliecť sa napríklad za upírku alebo krvavú zdravotnú sestru, tak kabelka v sytej červenej farbe bude skvelým doplnkom tvojho vzhľadu!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *