Ktorá kabelka sa hodí k červeným topánkam?

Červená je nadčasová farba a zároveň veľmi ženská a zdôrazňuje sexappeal. Niet divu, že ju ženy rady používajú, a to nielen na veľké príležitosti – červené topánky a k nim ladiaca kabelka by mali byť v šatníku každej ženy. Pretože tým, že si oblečieme červenú, môžeme bez väčšej námahy vyzerať a cítiť sa fenomenálne. Musíte však červené topánky kombinovať s červenou kabelkou? No, nie! Pripravili sme pre vás niekoľko tipov, akú kabelku si vybrať, aby ste vyzerali úchvatne.

Červená farba sa dá použiť ako celkový vzhľad alebo môže zvýrazniť štýl v doplnkoch, ako sú topánky alebo kabelka. Súčasné trendy sú také, že k červeným topánkam nie je nutné nosiť kabelku v rovnakej farebnej škále. Na rozdiel od starého pravidla, podľa ktorého sa mala nosiť kabelka a topánky v rovnakej farbe, sú teraz zvyčajne pravidlom kontrastné kombinácie. Možností je veľa, takže dokonalú kombináciu si nájdu ako dámy, ktoré oceňujú jemnosť a jemné farby, tak aj tie, ktoré sú odvážne a neboja sa vyblázniť….

Červené topánky s univerzálnou béžovou kabelkou

Pre tých, ktorí uprednostňujú skôr tlmené farby, bude kabelka v odtieňoch béžovej a karamelovej dokonalou kombináciou s červenými topánkami. Táto možnosť sa bude hodiť na každodenné oblečenie aj na elegantné večerné outfity. Táto kombinácia je bezpečná, pretože jediným prvkom, ktorý upúta pozornosť a dodá stylingu charakter, sú topánky. Čo sa týka štýlu kabelky, červené topánky na podpätku alebo ihlici sa budú dokonale hodiť k úzkej kabelke s poštou a kufrom v jemných odtieňoch hnedej.

Stačí jeden výrazný štýlový prvok

Spolu s čiernou a nude sú červené ihličkové topánky klasikou, ktorá vždy urobí výrazný dojem a hodí sa k štýlu. Rovnako ako ostatné modely topánok v tejto farbe. Červenú môžete nosiť ako na veľké príležitosti, ku krásnym šatám, tak aj na každý deň, k džínsom alebo sukni. Len nezabudnite, že červená nemá veľmi rada konkurenciu. A preto by sa nemala kombinovať s inými výraznými farbami. Efekt by sa mohol ukázať ako prehnaný alebo jednoducho nevkusný. Preto by sa červené topánky mali kombinovať s kabelkami v tlmených farbách. Toto pravidlo platí aj pre ostatné prvky outfitu. Všetky odtiene hnedej, béžovej, sivej alebo klasickej čiernej sú ideálnymi kombináciami s červenou. Aj keď nie je jediným…

Červená v kombinácii s modrou

Táto kombinácia nemusí byť pre každého samozrejmá, ale červené lodičky si absolútne zamilujete s modrou kabelkou. A na rozdiel od zdania nebude druhým výrazným akcentom, ale dokonalým doplnkom celku. Táto kombinácia vytvorí originálny a divoko módny vzhľad. A v závislosti od efektu, ktorý chcete dosiahnuť, môžete zvoliť rôzne odtiene modrej. Tmavomodrá kabelka sa bude dokonale hodiť k formálnemu, kancelárskemu outfitu – v tomto prípade odporúčame zvoliť aktovku alebo kufor. A ak sa červené topánky najčastejšie nosia k ležérnym outfitom, môžeme sa rozhodnúť pre kabelku v svetlejších modrých tónoch.

Umenie nájsť odkaz na kabelku a obuv

Uvedené príklady ukazujú, že červenú možno kombinovať s úplne inými farbami, ale je dôležité, aby boli zladené. Ďalším spôsobom, ako nájsť kabelku, ktorá sa hodí k červeným topánkam, je nájsť spoločný prvok, na ktorý sa dá odkazovať. Môže to byť farba alebo materiál. Ak je podrážka topánky čierna alebo ide o kombináciu viacerých farieb vrátane červenej, stojí za to, aby sa jedna z nich objavila na kabelke. Hľadaním takýchto inšpirácií a prepojením tašky s topánkami môžeme vytvoriť outfit ako z módneho móla. Dôležitý je aj materiál. Taška zo semišu bude najlepšie vyzerať so semišovými topánkami. Výnimkou z tohto pravidla je kombinácia lakovaných topánok s kabelkou zo zrnitej kože a naopak.

Rozlúčka s celkovým vzhľadom

Prelomenie donedávna platného pravidla, že farba kabelky a topánok musí byť rovnaká, je pre väčšinu dám veľkou úľavou. Nemusíte mať totiž tucet kabeliek, ale len jednu, ktorá pri zladení s akoukoľvek farbou topánok bude vyzerať dokonale. Ak chceme získať do vlastníctva takúto univerzálnu kabelku, mali by sme sa zamerať na béžovú alebo nesmrteľnú čiernu. Pokiaľ ide o štýly, kufre, poštové dámske tašky a shopperky budú skvelou voľbou pre ležérne outfity. Ak si chcete vyjsť s červenými ihličkami, ideálna je spojovacia taška, ktorá má s topánkami niečo spoločné. Stále chcete vytvoriť celkový vzhľad? Potom sa uistite, že vaša kabelka a topánky majú rovnaký odtieň červenej. V opačnom prípade nebude efekt ani zďaleka žiaduci.

Pri výbere kabelky k červeným topánkam existuje naozaj veľa možností. Stačí si zapamätať niekoľko jednoduchých pravidiel, nekombinovať červenú s inými výraznými farbami, ako je oranžová alebo fialová, a efekt bude určite ohromujúci. Keďže červená je mimoriadne energická farba, všetko ostatné by malo byť v pozadí a jemným doplnkom.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *