Vyberte si doplnok v retro štýle!

Hľadáte doplnok v vintage štýle? Milujete práve tento štýl a nie je vôbec ľahké nájsť doplnok, ktorý vás okúzli? Pozrite sa na vintage kabelky dostupné v internetovom obchode Pani Kabelkova. Určite si vyberiete niečo pre seba!

Klasická kabelka

Ide o jeden z základných doplnkov v retro štýle. Klasická kabelka typu listonoska v hnedej farbe je nepochybne spojená so štýlom retro. Tento model so zapínaním na klapku je ponukou od firmy BEE BAG a očarúva retro štýlom, starostlivým vyhotovením z ekologickej kože a priestraným formátom XL, ktorý pojmie formát A4 a veľa drobností nevyhnutných každý deň. Bez problémov si môžete vziať túto kabelku do školy, na vysokú školu alebo do práce – vojde sa do nej všetko, čo potrebujete, a pritom budete vyzerať klasicky a štýlovo. Skvelý nápad na zdôraznenie vašich outfitov.

… a ešte jedna listonoska

Ďalšia kabelka typu listonoszka, ktorá vám umožní vytvoriť si retro štýl. Veľkosť XL vám umožní uschovať všetko, čo potrebujete, a praktické vrecká uporiadkovať všetko, čo len potrebujete. Kabelka je vyrobená z ekologickej kože a očarí vás svojou rezavou odtieňom. Oceniť ju budete pre jej jednoduchý a štýlový dizajn a mestský šarm, ktorý sa osvedčí v každodenných situáciách. Trehuňkou na torte sú štýlové okovania v zlatom odtieni.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *