Aká kabelka na Silvestra? Tu sú niektoré návrhy!

Silvestrovská zábava je čas, kedy každá z nás chce zazářiť a privítať nový rok vo veľkom štýle. Pred týmto kúzelným večerom však vzniká večný dilema: aké doplnky si vybrať ku silvestrovskej kreácii? V tomto článku rozptýlime všetky pochybnosti a poradíme vám, ktoré dámske kabelky sa hodia na túto príležitosť!

Aká kabelka na Silvestra? Klasika s nádychom elegancie

Klasická dámska kabelka nikdy nevychádza z módy a vždy sa hodí pri mnohých príležitostiach, vrátane Silvestra. Ak teda milujete minimalizmus a eleganciu, vsaďte na kabelku s jednoduchým strihom. Sem patria všetky kabelky cez plece alebo psaníčka. Krásne doplnia tak krátke šaty, ako aj dlhšie, a tiež elegantné kombinézy!

Kabelka na Silvestra – okamih záblesku! Kabelky zdobené flitrami

Ak chcete pridať svojej štýlovej kombinácii trochu extravagancie, vsaďte na kabelku zdobenú flitrami. Lesklé akcenty perfektne podčiarknu magickú atmosféru Silvestra, a vy sa stanete neodporne hviezdou každej party.

Kabelka na Silvestra – farebné akcenty pre odvážne

Ak máte chuť zlomiť konvencie a vniesť do svojej štýlovej kombinácie trochu sviežosti, vsaďte na kabelku v intenzívnej farbe. Červená, kobaltová alebo fuksiová – voľba závisí od vášho vkusu. Farebná kabelka krásne podčiarkne silvestrovský outfit a zároveň pritiahne pohľady ostatných. Je to doplnok, ktorý vás urobí výnimočnou!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *