Aká kabelka sa hodí k strieborným topánkam?

Metalické strieborné topánky sú túto sezónu skutočným hitom a hodia sa ku kabelke akejkoľvek farby. V každom obchode s obuvou nájdete aspoň niekoľko návrhov na strieborné topánky – formálne aj voľnočasové. Padol vám nedávno do oka jeden model, ale obávate sa, že ho nebudete mať k čomu nosiť? Týmto článkom vás chceme presvedčiť, že strieborné topánky sa dajú rovnako ľahko štylizovať ako biele alebo čierne. A vhodnú kabelku už má v šatníku asi každá z nás.

Hoci sú strieborné topánky lesklé a pútavé, nemôžeme si ich dovoliť len na rande alebo na svadbu. V poslednom čase sa jedným z najhorúcejších módnych trendov stali strieborné tenisky, obuv, ktorá spája športový štýl s nádychom elegancie. Otázka znie: ktoré farby a štýly kabeliek sa najlepšie hodia k strieborným teniskám? Odpoveď poznáme a radi by sme sa s vami o tieto poznatky podelili.

Teplá hnedá až kovovo strieborná

Pravidlom je nekombinovať príliš veľa metalických prvkov dohromady, pretože výsledkom môže byť prehnaný styling a môžeme vyzerať ako chodiaci vianočný stromček. Preto je najbezpečnejšie strieborné topánky kombinovať s doplnkami v tlmenejších farbách. Ideálne sú hnedé farby vo všetkých odtieňoch, od jemných béžových až po karamelové a tmavohnedé. Pri ležérnych outfitoch so striebornými topánkami bude skvele vyzerať hnedá nákupná taška, vreckovka alebo listová taška. Na druhej strane, ak chcete pôsobiť formálnejšie, biznisovo, vyberte si hnedý alebo béžový kufor. V kombinácii so striebornými lodičkami na podpätku alebo mokasínami vytvorí štýlové duo. Alebo sa rozhodnite pre béžovú a striebornú kabelku, ktorá sa hodí k vášmu bežnému oblečeniu.

Bezpečná sivá v kombinácii so striebornou

Farba, ktorá najviac súvisí so striebornou, je sivá. Nie je preto prekvapením, že hitom budú kabelky v odtieňoch popola a grafitovej. Takáto kabelka je nadčasová a aj keď sa obnosí, stále ju môžeme nosiť v kombinácii s obuvou inej farby. V internetovom obchode panikabelkova.sk nájdeme veľa kabeliek v sivej farbe, s rôznymi veľkosťami, takže každý si nájde niečo ideálne pre seba. Pri výbere konkrétneho kúsku sa oplatí venovať pozornosť tomu, aby mal strieborné doplnky v pos

Kombinácia pre odvážnych a temperamentných

Ak sa radi hráte s módou a konzervativizmus je to posledné, na čo myslíte pri zostavovaní outfitu a výbere doplnkov, potom môžete strieborné topánky kombinovať s výrazným farebným akcentom. Príkladom môže byť červená. Strieborné topánky môžete zladiť nielen s červenou kabelkou, ale aj so šatami alebo oblekom. Tento vzhľad nebude môcť nikto ignorovať. Ak nechcete mať celú kabelku vo výraznej farbe, môžete si vybrať takú, ktorá má len vložku v červenej, tmavomodrej, smaragdovo zelenej alebo kobaltovej farbe. Takéto kombinácie vytvoria elegantný, štýlový súbor, ktorý je zároveň originálny.

Strieborná kabelka a topánky – bude to vyzerať štýlovo?

Vzory sú stvorené na to, aby sa porušovali. V minulosti bolo farebné zladenie topánok a kabelky pravidlom, dnes sa to často považuje za pasé. Nezabúdajme však, že s módou sa treba hrať, a ak sa vám páči kombinácia strieborných topánok a kabelky v rovnakej farbe, nič vám nebráni nosiť ju na ulici. V skutočnosti, ak tenisky zladíte s malým mestským chrbtom v striebornej farbe a zladeným sakom a nohavicami, môžete dosiahnuť vzhľad, za ktorý by sa nemusel hanbiť žiadny módny stylista. S doplnkami to však skúste nepreháňať. Ak je striebornej príliš veľa, nemusí to vyzerať dobre.

Detail na topánkach, celkom na kabelke

Obuv, ktorú máme v predaji, nie je vždy celá vyrobená zo strieborného materiálu. V prípade tenisiek alebo balerínok môžeme často nájsť strieborné prvky, zatiaľ čo zvyšok je biely alebo inej farby. K takejto obuvi môžeme bez váhania nosiť striebornú kabelku, ktorá môže byť vyrobená z materiálov, ako sú napr:

– zrnitá koža;

– lakovaná koža;

– ekologická koža;

– semiš.

Strieborná kabelka z prírodnej kože je kabelka, ktorá nám bude slúžiť roky a bude sa perfektne hodiť k ležérnym aj elegantnejším outfitom, ktoré zladíme s topánkami so strieborným motívom.

Neobvyklé kabelky s ozdobami

Kabelky k strieborným topánkam nemusia byť nudné, obyčajné a bez šmrncu. Hoci práve topánky budú hrať prvé husle, doplnky, a medzi nimi aj kabelka, nemusia byť neviditeľné. Aj keď sa rozhodneme pre bezpečnú béžovú alebo sivú farbu, môžu mať ozdoby, ktoré kabelku urobia originálnou. Hovoríme najmä o kabelkách s strapcami, cvočkami alebo flitrovými prvkami. Hodí sa zlatá kabelka k strieborným topánkam? Mnohým sa táto kombinácia zdá ťažko predstaviteľná. A to je chyba. Pretože na večerné vychádzky si túto kombináciu určite môžete dovoliť. Strieborné ihličkové topánky, strieborná sukňa, zlatá kabelka a zlaté šperky budú vyzerať dokonale.

Hoci strieborné topánky sú nepochybne výrazným stylingovým prvkom, ktorý nemožno prehliadnuť, nie je vôbec ťažké zladiť ich s kabelkou. Dokonalou kombináciou budú bezpečné farby, ako sú hnedá, béžová, sivá alebo biela. Tým to však nekončí, pretože strieborné topánky si zamilujú spoločnosť smaragdovo zelenej, tmavomodrej a tiež červenej. Ako vidíte, je z čoho vyberať a všetky módne a štýlové poštové schránky, nákupné tašky, aktovky a mnoho ďalších štýlov nájdete na stránke panikabelkova.sk. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte si krásny štýl priamo z obálky módneho časopisu.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *