Nakupujte na propagáciu v novom roku – oplatí sa to

Chystáte sa v novom roku šetriť a častejšie si vyberať výrobky za znížené ceny? V obchode Pani Kabelkovej túto možnosť nepochybne máte. Pozrite si najzaujímavejšie akcie a vyberte si ideálnu kabelku pre vás.

Exkluzívna kožená kabelka

Kabelka, ktorá zaujme svojou nekonvenčnosťou? Toto je návrh značky Vittoria Gotti. Ideálne pre tých, ktorí sú na ceste s exkluzívnymi kabelkami ideálnymi pre náročných ľudí. Vo vnútri tašky nájdete množstvo vreciek a priehradiek na usporiadanie všetkých vašich vecí. Červená kabelka dokonale podčiarkne váš štýl. Sofistikovaný dizajn, funkčnosť, solídne spracovanie – tieto prednosti vás určite zaujmú. Ďalšou prednosťou tohto modelu je motív kože z aligátora a jedinečné dokončovacie prvky. Noste túto kabelku na popruhu alebo na rukoväti a užívajte si jej pôvab.

Kufrík s jedinečným štýlom

Ak máte radi nezvyčajné kufre, tento návrh od spoločnosti David Jones by mal splniť vaše očakávania. Tento kufor je synonymom dobrého štýlu a elegancie. Okrúhla rukoväť podčiarkne vašu lásku k dobrému vkusu a jedinečným výrobkom. Ak tašku radšej nosíte na opasku, môžete použiť priložený popruh a prehodiť si ju cez rameno. Táto taška sa hodí do práce, na stretnutie s priateľmi aj na nákupy. Červená hruď vám umožní vyniknúť z davu. Vyberte si ju a užite si kabelku, ktorá upúta pozornosť!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *