Milujeme nižšie ceny – akcie v obchode Pani Kabelkova

Cítite už zrýchlené bijanie srdca? Máte pravdu – to je správna reakcia, keď uvidíte akcie v obchode Pani Kabelkova. Pozrite sa, na čo sa oplatí tentoraz pozrieť, a vyrazte čo najskôr na nákupy!

Špeciálne topánky

Tieto talianske zimné topánky sú určené na špeciálne úlohy. Skvele sa hodia v zime, aj počas mrazivej aury. Môžete ich nosiť k bežným outfitom a kombinovať ich s nohavicami, teplákmi a dokonca aj s bežným šatami. Hnedé topánky nebudú len krásne dlho, ale aj praktické. Teraz majú zľavenú cenu.

Všestranná kabelka

Toto je kabelka, ktorú si vezmete do mnohých situácií. Bude sa hodiť do bežných outfitov a dodá im štipku elegancie. Tento model kabelky je vyrobený z vysoko kvalitnej prírodnej kože – určite vydrží v neporušenom stave po niekoľko sezón. Poteší vás aj jej kapacita, ktorá napriek malým rozmerom urobí dojem. Zatvára sa na zips, má nastaviteľný popruh, dve vrecká na zips a klopku na magnet. Je krásna a trochu pripomína vintage štýl.

Kabelka pre individualistky

Táto kabelka má veľa výhod. Pomôže zdôrazniť váš individuálny štýl, je malá a predsa neobvykle priestraná a okúzli svojím neobvyklým odtieňom. Je vyrobená z vysoko kvalitnej prírodnej kože, takže sa s ňou nebudete musieť rozlúčiť po niekoľko rokov. Je zdobená zaujímavou textúrou a la aligátor, čo jej dodáva šarm. K tomu prirátajte jej zľavenú cenu a nie je šanca, aby ste ju prehliadli.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *