Novinky v obchode Pani Kabelkova – ideálne kabelky na jesennú sezónu!

Jeseň prišla v plnom lesku a s ňou aj čas na zmenu šatníka! Jedným z kľúčových prvkov každej módnej premeny sú samozrejme kabelky. V tomto článku sa dozviete o novinkách z obchodu Panikabelkova.sk, ktoré sa skvele zapíšu do aktuálnej ročnej doby. Teplé farby, štýlové strihy – ideálna voľba na pridanie šarmu jesenným outfitom!

Kabelka na jeseň – pohodlný dámsky batoh v odtieňoch červenej

Ak v každodennom živote kladiete dôraz ako na pohodlie, tak aj na zaujímavý vzhľad, dámsky vintage batoh od firmy Herisson je presnou trefou! Je vyrobený z ekologickej kože, očarí vás starostlivo spracovaním, praktickou veľkosťou XL a nadčasovým vintage štýlom. Do neho pohodlne uložíte užitočné drobnosti a formát A4, čo ho robí vhodným pre aktívne dni.

Kabelky na jeseň 2023 – praktická krížová kabelka s módny pásom

Nie každá z nás je priaznivkyňou veľkých kabeliek, a preto skvelou alternatívou je krížová kabelka. V rozmeroch S je neuveriteľne elegantná, ľahká, no zároveň priestranná – ideálna pre užitočné doplnky. Kabelka je vybavená širokým pásom s vzorom v pepitke, ktorý krásne ladia s kabátom alebo bundou.

Dámske kabelky na jeseň 2023 – vsaďte na medovú farbu!

Vonku už je daždivo a chladno, ale to vôbec neznamená, že by ste mali staviť na chladné a striedmé farby. Práve naopak! Je dobré siahnuť po doplnkoch v teplých farbách, ktoré sa vyniknú v davu. Jednou z krásnych jesenných farieb je medová farba. Skvelo zahreje váš outfit a zároveň odkazuje na žlté lístie stromov. Preto v novej kolekcii nemohol chýbať batoh v tejto farbe. Skvelo podčiarkne vaše outfity a dodá im trochu slnečného vzhľadu v sivý, jesenný deň.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *