Návrat do kancelárie. Dámske kabelky do práce – vyberte si model pre seba!

Leto sa pomaly blíži ku koncu a s ním aj dovolenky. Je čas vrátiť sa do práce alebo na školu a to znamená, že je čas vybrať si vhodnú kabelku. Ktorý model bude najlepší? Spoznajte ponuku návratu do kancelárie zo obchodu Panikabelkova.sk a dokončte svoj outfit ako moderná businesswoman!

Kabelky do práce – dámska kožená aktovka

Ak máte radi klasické doplnky, potom je dámska kožená aktovka pre vás. Po prvé – skvele sa hodí k elegantným nohaviciam, šatám alebo saku, a po druhé – je veľmi funkčná. Vďaka nej sa môžete rozlúčiť s preplneným obsahom. Veľkosť XL vám umožní pohodlne uložiť dokumenty vo formáte A4 a malý notebook. Veľkou výhodou tohto modelu je tiež starostlivo vyhotovenie z prírodnej hladkej kože, ktorá okúzľuje nadčasovou eleganciou. Chcete zdôrazniť podnikateľský charakter vášho outfitu? Táto kabelka sa vám bude skvele hodiť!

Kabelky do práce – elegantný kožený kufr s nádychom odvahy

Chcete prelomiť minimalistický dress code a zároveň si zachovať elegantný vzhľad? Nič jednoduchšie – vsaďte na dámsku kabelku s motívom zvierat! Z jednej strany klasické, z druhej strany moderné. Toto spojenie je vhodné pre súčasnú a elegantnú ženu. Prečo? Kufríky sú nadčasové a tie so vzorom zvierat osobitne pritiahnu pozornosť. Skvele dopĺňajú jednofarebné outfity a dodávajú im odvahu. Ak venujete pozornosť detailom vo vašich outfitoch a nie ste príliš viazaní na schémy, kufrík značky Vittoria Gotti bude skvelou voľbou!

Kabelka do práce – dámsky kufr David Jones

Kabelky z prírodnej kože sú často vidieť v business stylizáciách, ale v obchode Panikabelkova.sk nájdete mnoho ekologických alternatív. Dámske kabelky značky David Jones sú známe tým, že sú precízne ušité z kvalitnej ekologickej kože, čo zaručuje ich odolnosť a vhodnosť na niekoľko sezón. Chcete byť elegantná a ekologická zároveň? Siahnite teda po dámskom kufríku s nadčasovým dizajnom. Jednotná faktúra sa hodí tak k minimalistickým outfitom, ako aj k tým zdobeným vzormi. Toto je model, ktorý využijete v rôznych prevedeniach, vždy s elegantným a štýlovým vzhľadom.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *