Ušetrite s propagačnými cenami v obchode Pani Kabelkovej

Nový mesiac, nové akcie. Ak naozaj radi šetríte, nižšie ceny pre vás budú nemalou motiváciou. Pozrite sa na akciové ceny v obchode Pani Kabelkovej a nájdite si pre seba skvost na nadchádzajúcu jar.

Džínsová kožená kabelka

Tu je kabelka, ktorá vás poteší svojou nekonvenčnosťou. Táto kabelka značky Vittoria Gotti je vyrobená z kvalitnej prírodnej kože a bude ideálna pre tých, ktorí ocenia modernosť v kombinácii s retro štýlom. Taška upúta pozornosť svojím dizajnom a džínsovým vzhľadom. Vzor kruhu mu dodáva na jedinečnosti. Oceníte dokonalé dokončenie tejto tašky, dobre organizovaný interiér a kvalitnú semišovú kožu.

Topánky nielen na zimu

Kto povedal, že topánky sa dajú nosiť len v zime? Tu je doplnok v rockerskom štýle, ktorý dodá vášmu štýlu šmrnc. Zdobia ich pracky so striebornými cvočkami, aby váš vzhľad nebol nudný. Oceníte aj ich funkčnosť – tento model je predovšetkým o štýle a pohodlí.

Boho listová taška

Máte radi boho štýl? Potom vás táto taška so strapcami nenechá bez povšimnutia. Táto taška značky Vittoria Gotti je vyrobená z prírodného semišu. Bude ideálna na každý deň – poskytne vám módny vzhľad, pohodlie a štýl. Jej charakteristickým znakom sú krásne strapce zdobiace prednú časť tašky. Je tiež mimoriadne funkčná, pretože má vrecko na zips a dvojité zapínanie – s chlopňou a magnetom. Nebojte sa ho kombinovať so šatami a džínsami.

Prepojenie na kategóriu poštových schránok

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *