Funkčné dámske kabelky – poznáte tieto modely?

Pohodlná kabelka na každodenné výlety je prioritou – najmä keď vieme, že strávime veľa hodín mimo domova. To však nie je jediný faktor, ktorý určuje vkus žien, pretože okrem pohodlia si ceníme aj dobrý vzhľad. V tomto prípade sú ideálnym riešením funkčné dámske kabelky – také, ktoré nielen krásne dopĺňajú štýl, ale predovšetkým poskytujú maximálne pohodlie. Ste zvedaví, ktoré modely spĺňajú tieto očakávania? Pozrite si návrhy na stránke Panikabelkova.sk!

Dvojité použitie kabelky

Kabelka alebo batoh – neviete sa rozhodnúť? Vďaka tomuto modelu sa môžete rozlúčiť so svojou dilemou! Táto univerzálna dámska kabelka veľkosti XL je nielen priestranná a hodí sa ku každému štýlu, ale predovšetkým zaujme svojou funkčnosťou. Rukoväte tašky siahajú až na jej dno, čím dosiahnete dve výhody. Na jednej strane rovný strih vyzerá modernejšie a na druhej strane… môžete upraviť držadlá a vytvoriť tak dve ramienka – takže máte kabelku-príjemnosť! Je to veľmi praktické riešenie, ak je vnútro vašej tašky počas každodenných výletov naplnené rôznymi vecami. Na odľahčenie jedného ramena sa preto odporúča používať tento model ako priestranný dámsky batoh. Pohodlné, štýlové… jednoducho ideálny na každý deň!

Nákupná taška a poštová taška v jednom

Dámske nákupné tašky si už dávno získali srdcia žien, ktoré si cenia pohodlie. Sú ľahké, dajú sa nosiť na ramene a zaujmú priestranným vnútorným priestorom, do ktorého sa zmestia nákupy alebo dokumenty formátu A4. Mnohé modely však majú vo vnútri ešte navyše praktickú malú taštičku na make-up, ktorá pomáha oddeliť drobné príslušenstvo od väčších predmetov. A čo tak použiť praktickú kozmetickú tašku ako poštovú schránku? Naša sada dámskych kabeliek vám túto možnosť ponúka! Kozmetická taštička má na boku zlatý kovania, ku ktorému môžete pripevniť dlhý nastaviteľný popruh. Objednáte si jednu kabelku a v skutočnosti máte dve – siahnite po tej, ktorú chcete, v závislosti od príležitosti!

Čo tak pohodlný batoh?

Dámsky batoh je ideálnym riešením z hľadiska estetiky aj funkčnosti. Modely určené pre dámy sa vyznačujú tým, že sú ľahké, elegantné a zároveň zbaliteľné. Nastaviteľné remienky umožňujú prispôsobiť ich dĺžku vašim individuálnym preferenciám a precízne a starostlivé spracovanie z ekokože je zárukou odolnosti. Dámsky batoh je veľmi pohodlný – odľahčí vaše ruky, ale zároveň im dodá štýl. Krásne sa bude kombinovať s koženými ramoneskami alebo džínsovými katanami!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *