Čo je nové v obchode Pani Kabelkova?

Máte chuť na novinky? Láka vás všetko, čo je neznáme a rozbúcha vám srdce rýchlejšie? Pozrite sa na novinky v obchode Pani Kabelkova a nechajte sa uniesť!

Kabelka alebo batoh?

Už sa nemusíte čudovať, pretože tu je model od Hernana, ktorý tieto dve vlastnosti spája. Môžete ju nazvať kabelkou s funkciou batohu alebo batohom s funkciou kabelky, ale dôležité je, že máte pred sebou univerzálny model, ktorý sa hodí na mnoho príležitostí. Ľahko si ho môžete hodiť na chrbát a vyraziť na výlet, bicykel alebo dovolenkový piknik. Ak chcete nosiť tašku, použite nastaviteľný popruh a pripevnite ho tak dlho, ako potrebujete. Ak si ceníte predovšetkým funkčné doplnky s vysokou kvalitou spracovania, tento model od spoločnosti Hernan je vyrobený s ohľadom na vás. Modrý batoh je rozkošný a zladíte ho s mnohými krásnymi štýlmi.

Veľká taška pre veľké potreby

Uprednostňujete namiesto úhľadných poštových kufríkov alebo spojkových tašiek veľké dámske tašky, do ktorých sa zmestia všetky vaše veci? Tu je nákupná taška XXl značky Hernan, ktorá by mala spĺňať vaše potreby. Dovnútra môžete ľahko vložiť dokumenty alebo notebook, pretože taška bez problémov pojme formát A4. Vďaka praktickým vreckám vo vnútri tašky si môžete usporiadať drobné príslušenstvo bez toho, aby ste ho museli hľadať. Túto tašku oceníte každý deň aj pri špeciálnych príležitostiach, keď chcete nosiť veľkú tašku a zároveň zostať štýloví. Ružová nákupná taška vyzerá roztomilo a umožní vám vyniknúť!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *