Klasické dámske kabelky – tieto modely sú povinnou výbavou ženského šatníka!

Existujú kabelky, ktoré nikdy nevyjdú z módy. Vyzerajú elegantne, hodia sa k mnohým outfitom a zaujmú svojím nadčasovým dizajnom. Ide o klasické dámske kabelky. Na rozdiel od módnych modelov ich krása nikdy nevyjde z módy a môžete po nich bez obáv siahnuť mnoho sezón. Ak ste fanúšikom elegancie, minimalizmu a noblesy, je nevyhnutné spoznať 3 spoľahlivé návrhy z obchodu Pani Kabelkovej!

Klasická taška cez rameno – ideálna do práce

Táto klasická dámska kabelka od spoločnosti David Jones je model, po ktorom budete siahať každý deň. Je štíhly a kompaktný, ale zároveň priestranný. Nájdete v ňom dostatok miesta na všetky užitočné doplnky, ako sú kľúče, telefón alebo peňaženka. Zamilujete si ho aj pre jeho starostlivé spracovanie z ekologickej kože a pre jeho pohodlie – má dlhý remienok, ktorý si môžete nastaviť podľa potreby! Jeho silnou stránkou je však predovšetkým nadčasový štýl. Jednotná štruktúra, tlmené farby a univerzálny tvar. Vďaka tomu sa taška hodí k rôznym outfitom a vždy im dodá nádych elegancie!

Klasická poštová kabelka – kabelka na každú príležitosť

Alebo ste fanúšikom malých dámskych kabeliek? Taký, ktorý nebude zaťažovať váš imidž, ale zároveň bude obsahovať vaše najdôležitejšie doplnky? Ak áno, táto talianska kožená taška od prestížnej spoločnosti Vittoria Gotti splní vaše očakávania! Je k dispozícii v strednej veľkosti M, ktorá je ideálna na uloženie peňaženky, telefónu a kľúčov. Táto taška však najviac vyniká kvalitnou zrnitou kožou v kombinácii s klasickým dizajnom. To pravé na každý deň, večer s priateľmi alebo na rande!

Klasická dámska kabelka – elegancia vo veľkosti XL.

Ak patríte k ženám, ktoré rady vyzerajú elegantne bez ohľadu na situáciu, táto klasická kožená kabelka od talianskej značky Vittoria Gotti sa vám bude dokonale hodiť. Je to elegantná kabelka navrhnutá pre veľkosť XL – aby ste po nej mohli siahnuť do práce aj na nákupy či obchodné stretnutie. Okrem toho na seba kabelka upozorňuje svojím dôkladným spracovaním. Kvalitná prírodná koža so vzorom aligátora, tri vnútorné priehradky, pohodlné zapínanie, rúčka a remienok… nechajte sa očariť a siahnite po nej každý deň!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *