Nosí – bestsellery v obchode Pani Kabelkovej

Láka vás nová kabelka a hľadáte inšpiráciu? Tu sú návrhy kabeliek z internetového obchodu Pani Kabelková, ktoré vás zaujmú. Preskúmajte najpredávanejšie produkty v tomto obchode a vyberte si svoj obľúbený.

Štýlový batoh

Máte radi pohodlie a štýl, ktoré idú ruka v ruke? Tu je návrh, ktorý vám v tom pomôže. Dámsky vintage batoh od značky Herisson upúta pozornosť svojím lichobežníkovým tvarom a zapínaním na chlopňu. Odlišuje sa od ostatných batohov a je univerzálny, pretože sa dá kombinovať s mnohými štýlmi. Je vyrobená z odolnej ekokože, takže vydrží niekoľko sezón. Nadčasová čierna farba sa hodí na mnohé príležitosti.

Doplnok v boho štýle

Alebo ste fanúšikom doplnkov v boho štýle? Potom je tu kúsok od spoločnosti David Jones, ktorý vás zaujme svojím starostlivým spracovaním a štýlom. Materiál tejto okrúhlej kabelky je kombinovaný s ekologickou kožou. Táto taška je ľahká a odolná a vyniká nezvyčajnými etnickými vzormi. Ešte viac vyniká elegantnou veľkosťou M. Táto červená poštová taška je výrazná a jedinečná.

Semišová kabelka Vittoria Gotti

Ďalším bestsellerom je táto štýlová talianska kabelka z prírodného semišu. Je to univerzálny doplnok, ktorý vám umožní zdôrazniť váš štýl v rôznych situáciách, Taška poteší kvalitou spracovania, dizajnom a nadčasovosťou. Táto svetlosivá kabelka je návrhom pre ženy, ktoré ocenia štýlové a univerzálne doplnky.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *