Premeňte svoju kabelku pomocou nového remienka na kabelku

Prestala sa vám vaša obľúbená kabelka páčiť ako predtým? Milujete svoju kabelku, ale chceli by ste ju vylepšiť? Skvelá správa – môžete to urobiť jednoducho výmenou remienka. Pozrite si návrhy remienkov na kabelky v internetovom obchode Pani Kabelkovej a… nakupujte!

Pás s pazúrmi

Chcete dodať svojej kabelke špeciálny vzhľad? Potom sa pozrite na tento návrh. Leopardí opasok je skvelý spôsob, ako vyniknúť. Milovníci ostrých štýlov si ho zamilujú. Opasok má funkčnú veľkosť L a šírku 5 cm. Krásny dizajn sa tak spája s užitočnosťou.

Láska ku klasike

Tu je klasický opasok, ktorý je nielen módny, ale aj univerzálny. Priťahuje pozornosť svojím jedinečným dizajnom a farbami. Môžete sa vymykať z rámca a pritom zostať sami sebou. Červený opasok má boho štýl a perfektne sa hodí na kombinovanie s romantickými a vzdušnými štýlmi.

Niečo pre fanúšikov black&white

Tu je remienok na kabelku, ktorý osloví fanúšikov jednofarebného štýlu. Vzor zebry sa hodí k mnohým outfitom a vyniká svojou tlmenou eleganciou. Má vysokokvalitný materiál v kombinácii s ekologickou kožou. Vyniká aj svojou funkčnosťou. Zamilujete si ho ako praktický a krásny doplnok.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *