Modrá farba v štýle. Tieto doplnky musíte mať!

Modré doplnky sú obzvlášť obľúbené v letnej sezóne 2022. Môžete ich vidieť v obľúbených obchodných reťazcoch, ako aj na prehliadkových mólach módnych domov. Modrá farba má však mnoho názvov a jeden odtieň sa nerovná druhému. V tomto článku sa dozviete, ako rozoznať odtiene modrej a zistíte, aké sú módne dámske kabelky z obchodu Panikabelkova.sk v tejto farbe!

Objavte najmodernejšie odtiene modrej

Modrá farba má veľa mien! Nižšie sa dozviete, ktoré odtiene modrej sú najobľúbenejšie:

– BABY BLUE – alebo svetlomodrá. Vyznačuje sa jemnosťou, ale zároveň má tendenciu jemne prechádzať do odtieňov šedej. V dôsledku toho je mierne tlmená, čo jej dodáva originálny štýl.

– PARIS BLUE – chladný odtieň modrej. Niekedy sa zamieňa s námorníckou modrou, kobaltovou modrou alebo – ako naznačuje názov – modrou. Nič nemôže byť ďalej od pravdy! Parížska modrá je jasná modrá farba s jemným nádychom chrpy.

– Kobaltová – výrazný odtieň modrej. Je výrazný, vďaka čomu okamžite zaujme. Ak sa rozhodnete pre doplnok v tejto farbe, môžete si byť istí, že na seba upozorní.

– GRANIT – najbežnejší odtieň tmavomodrej farby. Je to univerzálna farba, vďaka ktorej sa hodí k mnohým outfitom. Dá sa voľne kombinovať s ležérnym oblečením, ale aj s elegantnejším.

– TURKY – modrá farba s jemným nádychom zelenej. Je živá a výrazná, ale nie príliš výrazná ako kobaltová. Skvelé na leto ako viditeľný akcent vzdušných štýlov.

Módne dámske kabelky – modré, svatlomodré a ďalšie!

V obchode Panikabelkova.sk nájdete množstvo módnych dámskych kabeliek, ktoré zodpovedajú aktuálnym trendom. Podľa toho, po akom doplnku siahnete, môžete svojmu stylingu dodať jemnosť alebo výraznosť. Tu je niekoľko návrhov, ktoré toto leto „must-have“!

Hľadáte decentný doplnok k mnohým outfitom? Potom siahnite po modrej koženej taške! Je malý, ale dostatočne priestranný a zároveň neuveriteľne štýlový. Model sa vyznačuje jedinečnou textúrou – jeho pletený vzor tvoriaci malú kockovanú vzorku vyniká medzi ostatnými taškami. Bude vyzerať skvele k bežným outfitom, ale hodí sa aj k elegantným šatám, dokonca aj k svadobným!

Na druhej strane, svetlomodrá poštová kabelka z prírodnej kože je návrhom pre veľmi náročné dámy. Taška bola ušitá s dôrazom na najmenší detail, čo uspokojí znalcov kvalitných výrobkov. Má hladkú textúru, takže ju môžete ľahko kombinovať s rôznymi outfitmi. Ozdobný strapec na prednej strane – jemný, ale napriek tomu viditeľný – mu dodáva šarm.

Pre milovníkov výrazných doplnkov je skvelou voľbou kobaltová kožená taška. Je malý a elegantný, ale vďaka žiarivým farbám na seba upozorňuje. Je to model, ktorý dokazuje, že doplnky môžu ukradnúť srdce. Ak ju skombinujete s tlmeným oblečením, môžete si byť istí, že okolo módnej poštovej tašky nikto neprejde ľahostajne.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *