Dámske kabelky do 50 EUR – tieto modely sú vo výpredaji!

Chcete si kúpiť kvalitnú dámsku kabelku za prijateľnú cenu? Zimný výpredaj v obchode Pani Kabelkovej je ideálnou príležitosťou uloviť módne modely za menej ako zvyčajne. Určite si pozrite, ktoré dámske kabelky si teraz môžete kúpiť za menej ako 50 EUR.

Dámska kabelka do 50 EUR – kabelka na každú príležitosť

Čo tak dámska kabelka, ktorá sa hodí na každú situáciu? Večer vonku, stretnutie s priateľom, prechádzka alebo rande…? Ideálnym riešením na rôzne príležitosti je táto prešívaná poštová taška od spoločnosti David Jones. Je drobná a zároveň štíhla, takže jemne doplní mnohé vaše outfity. Má tiež remienok s retiazkou, ktorý dodáva šarmantný šmrnc. Toto je produkt, ktorý vás určite nesklame!

Kožená kabelka do 50 EUR – budete ju nosiť stále.

Ak však uprednostňujete kabelky iných tvarov ako obdĺžnikové alebo štvorcové, táto okrúhla kožená kabelka od Vittorie Gotti bude hitom! Je to model, ktorý budete nosiť stále – doslova aj obrazne. Bola vyrobená z kvalitného prírodného semišu, takže vydrží dlhé roky. Okrem toho zaujme svojím všestranným štýlom a farbami. Vďaka nim budete môcť túto tašku ľahko kombinovať s džínsami aj univerzálnymi šatami.

Pohodlná a praktická dámska kabelka s vreckami do 50 EUR

Alebo potrebujete veľkú poštársku tašku, do ktorej sa pohodlne zmestia vaše pracovné alebo nákupné veci? Ak áno, vyberte si tento model od spoločnosti Herisson! Taška je k dispozícii vo veľkosti L, takže do nej môžete uložiť nielen užitočné príslušenstvo, ale aj formát A4 alebo drobný nákup. Je tiež vybavený množstvom vnútorných a vonkajších vreciek, takže si môžete usporiadať drobné predmety a zároveň ich oddeliť od väčších predmetov.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *