Nové prírastky v obchode Pani Kabelkovej

Jeseň je krásny čas na aktualizáciu šatníka. Nová kabelka je doplnok, ktorého v šatníku nikdy nie je dosť. Objavte novinky v obchode Pani Kabelkovej a nájdite si dokonalý skvost pre vás.

M poštová schránka

Kabelka veľkosti M je kabelka, ktorá by mala byť súčasťou šatníka každej ženy. Tento návrh od spoločnosti Vittoria Gotti sa vyznačuje nielen elegantným tvarom, ale aj výnimočným spracovaním. Je vyrobená z prírodného semišu a vyznačuje sa krásnym dizajnom a triedou. Žltá farba vám pomôže vytvoriť výrazný a ucelený jesenný štýl. Výhodou tohto modelu je aj jeho robustnosť a kvalitné spracovanie. Táto kožená poštová taška vám bude slúžiť mnoho sezón.

Pohodlná a všestranná kabelka

Ďalším výberom z noviniek v obchode pani Kabelkovej je univerzálna dámska kabelka Bee Bag. Vyznačuje sa priestrannou veľkosťou, takže v ňom nájdete miesto na všetky svoje potreby. Je vyrobená z ekologickej kože s jednotným dizajnom, ktorý vám umožní zladiť ju s akýmkoľvek oblečením. Ideálne pre vás, ak oceňujete krásne a jemné doplnky.

Multifunkčná kabelka

Treťou možnosťou je multifunkčné riešenie. Na jednej strane ho môžete nosiť ako nákupný košík na ramene, na druhej strane ako batoh. To všetko vďaka predĺženej rukoväti, ktorú možno vymeniť za robustné opierky. Čierna kabelka doplní každý vzhľad.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *