Nájdite kabelku v akcii ešte tento rok

Rok sa chýli ku koncu, ale akcie v internetovom obchode Pani Kabelkovej pokračujú. Je niečo príjemnejšie ako zháňať kabelku za skvelú cenu? Pozrite si najzaujímavejšie modely v obchode Pani Kabelkova a nájdite si skvost pre seba!

Univerzálna a krásna poštárska taška

Oceňujete krásne a univerzálne poštárske tašky? Potom je tento model ideálny pre vás. Poštová taška Vittoria Gotti bude dokonalým doplnkom vášho štýlu. Hodí sa do mnohých štýlov, klasických aj ležérnych. Táto kabelka má praktickú veľkosť M, do ktorej sa vám zmestí všetko, čo najviac potrebujete. Talianska poštová taška od prestížnej značky Vittoria Gotti má nadčasový dizajn a osvedčí sa v mnohých situáciách. Hoci taška nie je príliš priestranná, jej veľkosť bude pohodlná a elegantná. Dlhý popruh, ako aj 3 vrecká a dvojité zapínanie sú ďalšími prednosťami tohto modelu. Rovnako ako príjemne znížená cena.

Semišová taška so strapcami

Máte radi boho štýl? Táto kožená taška s strapcami je pre vás ako stvorená. Vďaka veľkorysej veľkosti XL sa do nej zmestia všetky potrebné veci. Táto priestranná taška bude ideálna na každodenné používanie, najmä pre tých, ktorí majú radi zaujímavé nákupné tašky. Charakteristickým znakom tohto modelu je aj mäkký prírodný semiš, ktorý je nielen príjemný na dotyk, ale aj mimoriadne odolný. Táto krásna kabelka vám bude slúžiť mnoho sezón v nezmenenom stave.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *