Aká kabelka sa hodí k čiernemu saku?

Čierne sako je klasikou v každom šatníku, pretože je univerzálne a hodí sa k rôznym outfitom. Výber správnej kabelky však môže ovplyvniť výsledný stylingový efekt a urobiť váš štýl buď univerzálnym, alebo extravagantným. V tomto článku sa dozviete, ktoré kabelky senzačne doplnia čiernu bundu – či už ide o kožené ramonesky alebo ľahkú látkovú bundu.

Ktorá kabelka by sa mala hodiť k čiernemu saku? Rozhodnite sa pre klasickú hnedú!

Ak premýšľate, ktorá kabelka by bola najlepšou voľbou k čiernemu saku, vyberte si klasickú hnedú. Táto elegantná farba sa dokonale hodí k hlbokému odtieňu čiernej a dodá celému vzhľadu teplo a štýl. Kabelka v odtieni hnedej je nielen praktickým doplnkom, ale aj nadčasovým štýlovým prvkom, ktorý bude vždy trendy. Vytvoríte s ňou ucelený a štýlový vzhľad, ktorý sa bude hodiť na rôzne príležitosti, od každodenných prechádzok až po večerné posedenia s priateľmi.

Aká kabelka sa hodí k čiernemu saku? Vyberte si nadčasovú sivú!

Sivá je neutrálna a jemná farba, vďaka čomu sa skvele hodí k čiernemu saku. Sivá kabelka je preto jemným doplnkom, ktorý senzačne doplní čiernu, ale zároveň nebude príliš vyčnievať. So sivou kabelkou dosiahnete pokojný, tlmený vzhľad, ktorý sa hodí do práce aj do spoločnosti s priateľmi.

Aká kabelka sa hodí k čiernemu saku? 

Ak chcete svojmu outfitu dodať trochu života a charakteru, vyberte si kabelku v jasnej alebo výraznej farbe, ktorá bude kontrastným prvkom. Napríklad červená, žltá alebo modrá kabelka určite upúta pozornosť a dodá tlmenému outfitu výrazný vzhľad!

20323-1czer

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *