Dámske kabelky v boho štýle – tieto modely musíte mať v lete 2022!

Jarno-letné obdobie je obdobím, keď meníme svoj šatník o 180 stupňov. Siahame po ľahkom a vzdušnom oblečení, ktoré dokonale zodpovedá počasiu za oknom. Slnečné počasie možno podčiarknuť nielen vhodným oblečením, ale aj doplnkami, ktoré dotvoria každý outfit a dodajú mu „wow“ efekt. Najmä kabelky v boho štýle – pozrite si modely, ktoré zmenia váš outfit!

Kabelky so strapcami – doplnok pre každú bohémku!

Prvá vec, ktorá vám napadne, keď si predstavíte boho štýl, sú dlhé strapce. Dlhé strapce zdobia mnohé odevy inšpirované štýlom boho a dodávajú im punc originality.  Často ich vidíme napríklad na svetroch, sukniach, blúzkach a semišových bundách. Trsy vyzerajú skvele aj v kabelkách v boho štýle, ktoré nemožno ignorovať. Boho tašky so strapcami sú vzdušné, krásne sa vlnia vo vetre a hodia sa k ľahkým šatám aj džínsom, keď sa vonku trochu ochladí.

Dámske boho kabelky – ultraľahké z ratanu!

Boho dámska kabelka z ratanu je hitom letnej sezóny! Prečo? Ratanové tašky sa vyznačujú ultraľahkosťou a starostlivým tkaním, ktoré vytvára zaujímavú štruktúru. Preto vyzerajú skvele v kombinácii s maxi šatami, ako aj džínsami alebo ľanovými šortkami. Ratanové boho tašky sú tiež nenahraditeľným doplnkom počas výletov k moru. Ľahko si do nej vložíte uterák, vodu, knihu a môžete vyraziť na pláž!

Kožená boho kabelka – nielen na leto!

Ak hľadáte kabelku v boho štýle, po ktorej siahnete nielen v lete, ale aj v iných ročných obdobiach, potom stavte na kabelku z prírodného semišu. Semiš je neodmysliteľne spojený s bohémskym štýlom a bude dobre fungovať aj v neskorej jeseni. Prírodná koža je totiž nadčasová a odolná, takže si môžete byť istí, že sa neopotrebuje. Koženú kabelku v štýle boho môžete kombinovať so šatami aj jesennými outfitmi – skvele sa hodí k ramoneskám, džínsom a plochým topánkam na podpätku!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *