Zabudli ste na sandále pre túto sezónu? Top výber z obchodu Pani Kabelkovej

Vzdušné, pohodlné, ideálne na leto. Áno, hovoríme o sandáloch. Môžete si ich obuť a vyraziť na výlet alebo exkurziu bez obáv, že vám bude príliš horúco na nohy. Pozrite si sandále, ktoré sú k dispozícii v obchode Pani Kabelkovej, a vyberte si svoje obľúbené.

Módne espadrilky

Snívate o dámskych sandáloch na plochom podpätku, ktoré spájajú pohodlie s dizajnom? Pozrite sa na espadrilky značky Gatisa, ktoré sú skutočným hitom sezóny. Kombinujú pohodlie s jedinečným vzhľadom a hodia sa k akémukoľvek, aj bláznivému štýlu. Mätová farba vám umožní byť módnou.

Sandále pre tých, ktorí sa radi odlišujú

Radi priťahujete pohľady? Potom venujte pozornosť týmto elegantným sandálom značky Bellucci. Neobvyklý dizajn vás prinúti hrať sa s módou, zatiaľ čo vysoký podpätok v tvare ihlice zoštíhli vaše nohy. Priehľadný remienok dodáva ľahkosť. Leopardí vzor je módne vyhlásenie!

Pohodlie na plošine

Máte radšej sandále na podpätkoch? Potom vás osloví tento model sandálov v boho štýle. Tieto topánky môžete kombinovať s džínsami alebo šatami a v každom prípade budete vyzerať jedinečne. Sandále sú vyrobené z ekologického semišu v kombinácii s jutovou šnúrou. Tento model vám umožní zdôrazniť vašu siluetu aj štýl.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *