Nenechajte si ujsť najlepšie propagačné akcie!

Nemáte radi, keď vám niečo unikne? Tak nech sa vám to nestane s našimi najlepšími akciami! Pozrite si propagačné skvosty v obchode Pani Kabelkovej a nakupujte skôr, ako to urobí niekto iný!

Peňaženky pre tých, ktorí sa radi odlišujú

Tu je peňaženka, ktorá ukradne srdcia tým, ktorí sa radi odlišujú. Elegantný a uhladený, poteší na prvý pohľad. Je vyrobená z kvalitnej prírodnej kože a má lesklý krokodílí motív. Červená peňaženka podčiarkne váš charakter a dodá vám šmrnc. Vo vnútri nájdete priehradku na zips a 6 praktických priehradiek na karty alebo poznámky. Tento model bude váš najlepší nákup!

Nevyhnutná poštová schránka

Túto koženú poštovú tašku musíte mať vo svojej zbierke. Tento obľúbený doplnok vo vintage štýle bude dôležitou súčasťou každého šatníka. Tento model je vyrobený zo semišovej kože a spája modernosť s minimalizmom. Dve ďalšie vrecká vám pomôžu usporiadať vaše potrebné veci a široký nastaviteľný popruh vám pomôže nosiť túto tašku rôznymi spôsobmi.

Priestranná a funkčná taška

Neobvyklé gadgety sú váš štýl? Potom vám táto kožená taška s textúrou aligátorej kože ukradne srdce. Kombinujte ho s pracovným, ležérnym aj voľnočasovým oblečením. Zmestí sa do nej veľa vecí a stále je štýlová. Pozrite sa a nechajte sa zviesť! Vyberte si svoj obľúbený model v obchode pani Kabelkovej a užite si jedinečnú kabelku za atraktívnu cenu.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *