Akú kabelku si vziať so sebou na prvomájový výlet? Objavte najlepšie návrhy!

Prvý máj je čas, keď sa príroda prebúdza k životu a my plánujeme prvé jarné výlety. Čo si vziať so sebou na tieto výlety? V tomto článku sa dozviete niekoľko zaujímavých návrhov, ktoré sú k dispozícii v internetovom obchode Pani Kabelkova. Vyberte si svoj obľúbený model a vydajte sa na prvomájové dobrodružstvo!

Ktorá kabelka na Prvý máj – batoh vo vintage štýle

Ak milujete vintage štýl, tento jedinečný dámsky ruksak od spoločnosti bol vyrobený s ohľadom na vás! Je kompletne vyrobený z ekokože, zaujme starostlivým prešívaním, praktickou veľkosťou XL a vintage štýlom. Batoh má dostatok miesta na drobnosti a formát A4. Má tiež vrecká, ktoré vám pomôžu zorganizovať vaše príslušenstvo. Objednajte si ju a vezmite si ju do práce, na univerzitu aj mimo nej! Béžový dámsky batoh jemne doplní váš outfit.

Dámska taška na máj – univerzálny dámsky batoh

Pre fanúšikov ležérneho štýlu máme dámsky ruksak, ktorý sa uplatní kedykoľvek a kdekoľvek – bez ohľadu na trendy vo svete módy.  Upozorní na seba svojím lichobežníkovým tvarom. Tým sa mierne odlišuje od ostatných batohov, ale zároveň je dostatočne univerzálny na to, aby ľahko zapadol do každodenných outfitov. Je k dispozícii vo veľkosti L – ideálny na to, aby sa vám doň zmestili užitočné doplnky. Výhodou tohto dámskeho batohu je aj to, že je starostlivo ušitý z ekokože, vďaka čomu je odolný.

 Dámska kabelka na máj – štýlová oblička

Ak ste aktívna žena a hľadáte pohodlnú kabelku do bedier, ktorá vás odľahčí od námahy, táto dámska oblička od značky Herisson bude ideálnou voľbou! Celá je vyrobená z ekologickej kože, je odolná, pevná a nadčasová. Môžete ju kombinovať so športovým aj ležérnym štýlom. Táto dámska oblička je skvelou náhradou kabelky pri prechádzkach, výletoch do mesta a pod.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *