Nové produkty v obchode Pani Kabelkova

Lákajú vás novinky? Potom sa pozrite do sekcie „novinky“ v internetovom obchode Pani Kabelkovej a prezrite si tam perly. Nájdite si kabelku, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Ženská a elegantná nákupná taška

Táto dámska nákupná taška bola vyrobená z vysokokvalitnej bio kože a kombinuje priestrannú veľkosť XL s nadčasovým strihom. Do tašky Hernan sa vám zmestia všetky užitočné veci a zladíte ju s každodenným oblečením. Hodí sa ku nohaviciam aj šatám, športovým topánkam aj topánkam na podpätku. Modrá kabelka podčiarkne každý váš štýl.

Kožená nákupná taška vašich snov

Tu je ďalšia kabelka, ktorá dodá vášmu štýlu elegantný nádych. Táto kabelka značky Vittoria Gotti sa vyznačuje krásnym kvetinovým dizajnom a praktickou veľkosťou XL, ktorú využijete napríklad v práci. Biela taška s ľudovými vzormi je očarujúcim doplnkom na mnohé príležitosti. Okrem očarujúceho dizajnu je taška aj praktická. Je vybavená odnímateľnou kozmetickou taštičkou na zips, do ktorej si môžete uložiť najdôležitejšie doplnky. Vezmite si túto kabelku do práce, na nákupy alebo na akúkoľvek inú vychádzku.

Univerzálna kabelka od spoločnosti Herisson

Tu je ďalší funkčný doplnok, ktorý sa oplatí mať v šatníku. Môžete ju používať dvoma spôsobmi – nosiť ju na ramene ako nákupnú tašku alebo na chrbte ako batoh. Predĺžená rukoväť sa dá premeniť na pohodlnú opierku. Objednajte si túto tašku a noste ju tak, ako sa vám to najviac páči.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *