Plážové tašky – ktoré modely sú najlepšie?

Leto je ročné obdobie, ktoré sa nedá nemilovať! Dni sa predlžujú, teplota vonku stúpa a okrem toho… je konečne ideálny čas na dovolenku! Chystáte sa na dovolenku k moru? Alebo plánujete víkendový pobyt v prímorskom letovisku? Ak áno, určite si pozrite, ktoré plážové tašky vám uľahčia cestu na dovolenku!

Ratan shopper – na pláž aj mimo nej

Ratanové kabelky sú nepochybne výrobky, po ktorých v lete siahnete. Sú ľahké, pevné a predovšetkým dodajú vášmu oblečeniu ľahkosť. Sú ideálne na pláž, ale nielen na ňu. Môžete ich používať aj na dennej báze, napríklad pri prehliadke pamiatok alebo návšteve reštaurácie. Skvelou voľbou je najmä ratanová nákupná taška. Prečo? Je priestranná, takže sa do nej zmestí uterák, krém na opaľovanie aj kniha. Môžete si ju pohodlne prehodiť cez plece a využívať jej funkčnosť každý deň na dovolenke. Krásne doplní vzdušné letné outfity a všetky potrebné veci budete mať na dosah.

Pruhovaná kabelka

Námornícke vzory máme radi! Dokonale sa hodia k letnému oblečeniu a dodávajú mu pobrežnú atmosféru. Treba však pamätať na to, že pruhovaná taška je sama o sebe taká dekoratívna, že sa bude najlepšie hodiť k jednoduchému oblečeniu. Tento model bol vyrobený z kvalitnej ekologickej kože. Je neuveriteľne odolná, takže si môžete byť istí, že tašku budete používať aj ďalšiu sezónu. Jej výhodou je aj priestranná veľkosť XL, do ktorej si môžete zbaliť všetky svoje nevyhnutnosti.

Láska plameniakov

Čo tak kabelka s mladistvou potlačou? Plameniaky kraľujú vo svete módy už mnoho sezón a najmä dovolenka pri mori je ideálnou príležitosťou staviť na tento vzor… Nie nadarmo sa plameniaky na matracoch objavujú v moriach a na kúpaliskách J Táto dámska shopper kabelka je pohodlná, priestranná a predovšetkým púta pozornosť svojím trendy dizajnom. Vpustite do svojho plážového stylingu lásku plameniakov – práve teraz je na to skvelý čas!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *