Aký darček pre Santu?

Santa Claus je už za rohom a je čas myslieť na darčeky. Niektorí ľudia obdarúvajú pri príležitosti Mikuláša, iní pri príležitosti Vianoc. Ak patríte do prvej skupiny, nemáte už veľa času na rozhodnutie. Pozrite si inšpirácie na darčeky nižšie – všetky tieto predmety nájdete v internetovom obchode Pani Kabelkovej.

Kabelka

Hovorí sa, že v ženskom šatníku nie je nikdy dosť kabeliek. Preto ak chcete obdarovať svoju mamu, sestru alebo kamarátku, vždy si môžete vybrať kabelku. Napríklad tento krásny a všestranný model poštovej tašky od spoločnosti Bee Bag, ktorý bude ideálny na každodenné použitie. Jednoduchá farebná schéma zvýrazní ležérny štýl. A zapínanie na klopu dodáva šatám extra šmrnc, čím im dodáva nádych vintage štýlu.

Malá dámska peňaženka

Malá dámska peňaženka, v podstate kabelka, je pre mnohé ženy praktickou pomôckou. Do malej peňaženky sa zmestia bankovky, mince alebo kľúčenky a je malá, aby sa zmestila napríklad do kabelky na večierku. Na druhej strane je čierna kabelka všestrannou pomôckou.

Popruh na kabelku

Ak sa naopak rozhodnete pre lacnejší darček, zaujímavým darčekom bude módny remienok na kabelku. Osvieži vzhľad vašej kabelky, ktorá bude na prvý pohľad vyzerať ako nová. Remienok je vyrobený z pevného materiálu a vydrží mnoho sezón a funkcia nastavenia vám umožní prispôsobiť si ho podľa svojich preferencií.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *