Akú tašku nosiť ku kvetinovým šatám?

Taška so strapcami je ideálnou voľbou ku kvetinovým šatám. Štýlové doplnky k dámskym outfitom zdôrazňujú osobnosť a módny vzhľad. Inšpirujte sa ponukami nášho obchodu a využite široký výber štýlov. Všetky produkty sú rozdelené do kategórií podľa modelov a tvarov. Vyberte si perfektnú kabelku, ktorá zvýrazní váš štýl.

Kolekcia dámskych kabeliek v našej predajni bola rozšírená o novú dodávku, v ktorej nájdete tie najmódnejšie štýly aktuálnej sezóny. Stojí za to pozrieť sa, čo je nové a vidieť modely pripravené podľa svetových trendov. V ponuke nájdete talianske výrobky z prírodnej kože a módne tašky z odolných a odolných syntetických materiálov. Solídne spracované XL modely sú ideálne na každodenné použitie, do práce aj na nákupy. Na večer sa budú hodiť skôr menšie kabelky zdobené lesklými detailmi. Pozrite si kufre, tašky a nákupné tašky v najmódnejších farbách, ktoré ladia s kvetinovými šatami a ďalšie..

Taška so strapcami – perfektný doplnok k šatám

Doplnky v štýle boho nikdy nevyjdú z módy. Ženy odjakživa milujú kvetinové šaty, s volánmi a strapcami. Návrhári kabeliek sa snažia vyhovieť očakávaniam dievčat, ktoré chcú vyzerať módne, a preto pripravili modely, ktoré sa k takýmto outfitom hodia. V našej predajni nájdete jemné semišové kabelky v prírodných zemitých farbách a mimoriadne ženské modely zdobené strapcami.

V kategórii univerzálnych tašiek na každodenné použitie ponúkame starostlivo vypracované strihy z prírodnej kože, napríklad taliansky shopper zo semišu a s dlhými strapcami. Model je dostupný vo viac ako 20 farbách, z ktorých si môžete vybrať. Ku kvetinovým šatám si môžete vybrať červené semišové sáčko – charakteristický boho doplnok alebo model v odtieni ladiacom s farbou outfitu, napríklad púdrovo ružový so strieborným kovaním. Priestranná taška veľkosti XL má kovové nohy, ktoré chránia pred nečistotami a oderom, a odolné zaoblené rúčky.

Taška v intenzívnej farbe, ktorá sa hodí k šatám

Boho štýl už dávno nie je vyhradený len dovolenkovému šialenstvu – tento typ oblečenia dobre funguje po celý rok. Kladú dôraz na osobnosť, kreativitu a odvahu v sebavyjadrení. K outfitu zvoľte doplnky, ktoré upútajú pozornosť a zvoľte výraznú farbu. Módna červená messenger kabelka je prepracovaná do najmenšieho detailu! Výrazná farba, retiazka na plece, ozdobné kovové krúžky vpredu a zaujímavé prešívanie vytvárajúce prešívanie sú silnými prednosťami tohto štýlu. Taška sa perfektne hodí ku kvetinovým šatám a mnohým iným štýlom. Vnútri nájdete vrecko na zips, ďalšie vrecko na drobnosti a ďalšiu priehradku, tiež na zips.

Kvetinová taška

Na módnych prehliadkach sa objavilo množstvo modelov kabeliek s potlačou. Niektoré z nich majú veľké, dobre viditeľné logo značky. Dizajnéri ukázali aj výrazné geometrické vzory, káro, prúžky a kvetinové vzory. Kabelky s potlačou sú teraz trendy! Oplatí sa pozrieť si tieto typy štýlov v našom obchode a vybrať si tie, ktoré zodpovedajú vašim obľúbeným štýlom.

V kategórii messenger bag nájdete niekoľko atraktívnych modelov v rôznych variantoch. Pozornosť pútajú kabelky z ekologickej kože s kvetinovým vzorom. Tu sú niektoré zaujímavé modely:

• klasická taška na retiazke vo svetlých, ženských odtieňoch vresu a mäty,

• malá okrúhla taštička s kvetmi, uzatvárateľná na zips, s rúčkou a retiazkou na nosenie na ramene,

• tvarovaná patentovaná taška v odtieni sýtofialovej,

• prešívaná taška na večerné výlety.

Prešívaná taška k večerným šatám

Vďaka elegantným doplnkom k šatám budete vyzerať šik a okamžite pripravená na večer. Štýlová kabelka z našej kolekcie večerných tašiek je ako stvorená na rande alebo večeru s priateľmi. Malá prešívaná messenger taška z prírodnej kože alebo plastu v neutrálnej farbe je ako blízky priateľ – len ťažko sa bez nej zaobídete a zoberiete si ju takmer všade. Zakaždým to bude tiež primerané situácii. Do predĺženej obdĺžnikovej tašky sa zmestí aj ten najväčší smartfón.

Výborne vyzerá aj béžová taška Potri, ktorá má vo vnútri vrecko na zips, vrecko na drobnosti, ďalšie vrecko na telefón, priehradku na zips.

Nosíte kvetinové šaty? Vyberte si semišovú kabelku!

Ak sú vaším obľúbeným outfitom kvetinové šaty, univerzálnou kombináciou bude kabelka neutrálnej farby zo semišu. Mäkká koža je zmyselná a príjemná na dotyk. Vášmu vzhľadu dodá viac ženskosti a sexepílu. V našej predajni nájdete XL modely z prírodného semišu a subtílne tašky, do ktorých zmestíte to najnutnejšie.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *