Čo je nové v obchode Pani Kabelkovej?

Ak vás výnimočne lákajú nové veci, potom určite chcete na jar rozšíriť svoj šatník. Nemalo by v ňom chýbať nielen nové oblečenie, ale ani krásne nové kabelky. Pozrite sa do obchodu Pani Kabelkova a nájdite si tú pravú pre vás!

Roztomilý ruksak na jar

Tu je ruksak, ktorý sa dokonale hodí do každej jarnej štylizácie. Osloví najmä tie dámy, ktoré si potrpia na vintage štýl. Je celý vyrobený z kvalitnej ekokože, ktorá bez problémov vydrží niekoľko sezón. Môžete si ho vziať na univerzitu, do práce alebo na výlet na bicykli. Jej veľkosť vám umožní vložiť notebook formátu A4, ako aj notebook a všetko užitočné príslušenstvo. Ďalšou skvelou vlastnosťou tohto modelu sú vrecká na vonkajšej aj vnútornej strane. Tie vám umožnia usporiadať všetky vaše veci. Objednajte si tento model hneď, kým je dostupný v internetovom obchode pani Torbalskej! Batoh v púdrovo ružovej farbe ukradne nejedno srdce.

Módna kabelka v zelenom odtieni

Tu je ďalšia energizujúca kabelka na túto jar a leto. Zaujme vás svojím pohodlím aj zaujímavým dizajnom. Táto dámska kabelka od značky Herisson sa dokonale prispôsobí vašim potrebám. Tento model v sebe spája kvalitné spracovanie z ekologickej kože, originálny dizajn a zaujímavé farby. Predná strana tejto kabelky je zdobená niťami, ktoré tvoria károvaný vzor. Táto kabelka vám umožní vybočiť z radu a vyzdvihnúť to najlepšie z vašich každodenných outfitov.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *