Ktorá kabelka sa hodí k teniskám?

V poslednom čase sme na radosť väčšiny dám zaznamenali trend štýlov, ktoré spájajú pohodlie s nádychom elegancie. Športový vzhľad s teniskami je horúcim trendom, ktorý je ideálny na mnohé príležitosti, najmä ak je tento vzhľad doplnený správnymi doplnkami, napríklad kabelkou. Ktoré modely sa najlepšie hodia k teniskám?

Popularita tenisiek by nemala byť prekvapením, pretože sú nielen pohodlné, ale aj vizuálne pôsobivé. Typické tenisky sa dajú nosiť prakticky len s teplákovými nohavicami alebo džínsami a ruksakom alebo priestrannou kabelkou, napríklad shopper bag. Na druhej strane sa tenisky dajú úspešne kombinovať aj s kúskami dámskeho oblečenia, ako sú šaty a sukne. Sú totiž k dispozícii v elegantných verziách – na platformách, s lesklými kovovými prvkami alebo zlatými a striebornými vložkami. Tieto topánky sa teda dajú kombinovať s mnohými typmi kabeliek, ale ani so všetkými. Ktoré teda budú vyzerať mimoriadne štýlovo?

Shopper bag – ideálny pre každý športový vzhľad.

Taška shopper je dokonalým doplnkom každého športového vzhľadu. Vyznačuje sa veľkými rozmermi, je dostatočne priestranná na to, aby ste v nej mohli nosiť nielen svoje základné veci, ale aj oblečenie do posilňovne, notebook alebo nákupy urobené cestou domov. Shopper tašky sú k dispozícii v rôznych farbách – od klasickej čiernej a hnedej až po červenú, námornícku modrú, žltú a kombináciu viacerých farieb. Okrem objemných tašiek z ekologickej kože môžeme siahnuť aj po tkaných alebo ratanových modeloch, ktoré sa budú perfektne hodiť k letným outfitom… K teniskám si môžeme vybrať akýkoľvek typ shopper tašky a vždy budeme vyzerať fenomenálne. Navyše sa budeme cítiť pohodlne a nebudeme musieť nosiť sieťky, pretože do priestrannej tašky sa nám všetko zmestí.

Univerzálna poštová taška

Ženy si obľúbili poštárske kabelky okrem iného aj pre dlhý popruh, ktorý umožňuje nosiť ich na ramene aj cez trup – diagonálne. Krásne vyzerajú s teniskami a rovnako dôležité je, že poskytujú pohodlie. Nemusíme ich totiž nijako držať, takže máme voľné ruky. Hoci u niektorých modelov sa môžeme stretnúť s odnímateľným popruhom a možnosťou nosiť tašku v ruke. Jedna kabelka tak poskytuje veľa možností a je univerzálna – možno ju kombinovať s teniskami a mikinou, ako aj so štikútkami a elegantnými nohavicami.

Elegantná kabelka so športovými topánkami

V žiadnom prípade nie je povedané, že tenisky nemožno s kabelkou kombinovať elegantnejším spôsobom. Pri prezeraní štýlov influencerov si môžete všimnúť, že veľmi často konfrontujú športovú obuv s ležérnou a vyzerá to naozaj fenomenálne. Príklad? Tenisky, ležérna blúzka a nohavice, doplnené pútavými šperkami a veľkou spojkovou taškou alebo kufrom. Celý vzhľad je mimoriadne štýlový a módny. Stojí za zmienku, že už neplatí pravidlo, že kabelka musí byť rovnakej farby ako topánky. Navyše sú žiadané kontrasty, ako napríklad kombinácia modrej športovej obuvi so zelenou kabelkou.

Minimalistická športová taška

Chystáte sa na prechádzku alebo niekam, kde si okrem peňaženky, kľúčov a telefónu nepotrebujete brať so sebou zbytočné veci? V takom prípade je ľadvinka alebo vrecúško ideálnou voľbou. Sú to najmenšie tašky a vyzerajú skvele so športovým oblečením a teniskami. Výhodou ľadvinky je, že sa dá nosiť na boku, takže prakticky zabudnete, že existuje. A ak ju radšej nosíte cez rameno, stačí predĺžiť popruh a ľadvinka nadobudne iný charakter – mierne športový s nádychom ležérneho štýlu.

Taška cez rameno

Nie každá žena rada nosí kabelku na ramene. Tie, ktoré patria do tejto kategórie, môžu úspešne zladiť svoje tenisky s kufrom. Táto kabelka je priestrannejšia ako ľadvinka alebo väčšina poštových kufrov, ale menej ako nákupná taška. Určite to nie je taká samozrejmá kombinácia so športovou obuvou ako vyššie uvedené návrhy, ale k teniskám ju môžeme s istotou zvoliť. A to nielen s tými na platformách, ktoré sa považujú za elegantnejšie. Niektoré modely kufrov majú pripevnený popruh, čo sa oplatí vedieť, ak by sme chceli mať možnosť nosiť tašku na dva spôsoby.

Nájsť ideálnu kabelku na nosenie s teniskami by pre nás nemal byť problém. V predaji je veľký výber tašiek v rôznych veľkostiach a farbách, ktoré budú praktickým doplnkom módneho, športového outfitu. Pri zostavovaní outfitu nezabudnite len na to, aby ste to nepreháňali s množstvom vzorov, pretože tie nemajú radi konkurenciu. To znamená, že ak máte tenisky z kombinácie viacerých intenzívnych farieb, taška by mala byť jednofarebná. Ak sa budeme držať tohto pravidla, vyhneme sa módnemu faux pas a efekt bude čo najlepší.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *