3 kabelky, ktoré budú vždy moderné! Tieto modely sú nákupom na dlhé roky!

Každá žena vie, že kabelka je neoddeliteľným prvkom každodennej štylizácie. Siahame po ňom, keď ideme nakupovať, do práce, na prechádzku alebo na stretnutie s priateľom. Preto stojí za to venovať určitú pozornosť nájdeniu takéhoto modelu, ktorý bude fungovať každý deň bez ohľadu na trendy vo svete módy. Ste zvedaví, ktoré kabelky budú investíciou na dlhé roky? Pozrite si 3 návrhy z obchodu Panikabelkova.sk – tieto tašky sú nadčasové!

Univerzálna kabelka – ideálna na drobné predmety

Krása spočíva v minimalizme! Preto sú dámske univerzálne tašky obdĺžnikového tvaru spoľahlivým riešením na niekoľko sezón. Tento strih poteší svojou jednoduchosťou, ktorá funguje vždy a všade, na rozdiel od „nestálych“ tvarov, ktoré sú zvyčajne hitom jednej sezóny. Preto si môžete byť istí, že tento typ tašky je skvelým riešením, keď chcete mať po ruke to najdôležitejšie príslušenstvo.

Okrem nadčasovej formy venujte pozornosť materiálu, z ktorého je taška vyrobená. Zvyčajne sa totiž overuje, či je výrobok dostatočne odolný, aby si zachoval svoj dobrý vzhľad po mnoho rokov. Dobrou voľbou budú najmä dámske kožené kabelky, ktoré sa vekom ešte zlepšujú. Napríklad poštová taška od talianskej spoločnosti Vittoria Gotti poteší svojím minimalizmom aj spracovaním z mäkkého prírodného semišu. Je k dispozícii vo veľkosti medium M, takže sa do nej zmestia najdôležitejšie veci. Je ideálny na prechádzku alebo stretnutie s priateľom pri káve.

Veľká dámska nákupná taška – do práce aj na nákupy!

Ak však hľadáte dámsku tašku, ktorá vám poslúži najmä pri cestách do práce alebo na nákupy, určite by ste si mali vybrať veľkú nákupnú tašku. Ľahko sa do nej zmestia dokumenty formátu A4 a drobné predmety, ktoré si usporiadate do vreciek (takže nebudete musieť hľadať príslušenstvo na dne tašky).

Pri výbere tašky sa zamerajte na farby a textúry. Snažte sa vyberať výrobky, ktorých farby sú univerzálne bez ohľadu na trendy. Ide napríklad o čiernu, sivú, béžovú alebo červenú farbu. Nadčasová kabelka by mala mať aj jednotnú štruktúru, pretože sa vám bude ľahšie kombinovať s rôznymi outfitmi. Takto sa vyhnete aj riziku, že taška vyjde z módy – čo je jednotné, je vždy aktuálne!

Pohodlná taška na chrbát – doplnok pre aktívne dni!

Nadčasový štýl môže ísť ruka v ruke s funkčnosťou, a preto sme prišli s batohom 2 v 1, ktorý môžete nosiť rôznymi spôsobmi. Stačí len upraviť rukoväte a je to – máte buď batoh, alebo tašku cez rameno! Tento model je ideálny na dni, keď ste mimo domu dlhé hodiny (napr. v práci, na univerzite alebo pri prehliadke mesta).

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *