Je čas na espadrilky! Pozrite si ich v obchode Pani Kabelkovej

Espadrilky sú podľa mnohých dokonalou obuvou na leto. Sú pohodlné, priedušné a ľahké, vďaka čomu sú ideálne na jarné prechádzky aj horúce dni uprostred leta. Neobmedzujú chodidlo, takže v nich môžete prejsť mnoho kilometrov bez rizika odrenín. Samotné pohodlie však nie je všetko – dámske espadrilky sú aj mimoriadne štýlové topánky, ktoré si môžete obuť na mnoho príležitostí! Objavte najzaujímavejšie ponuky v obchode Pani Kabelkovej a nájdite si espadrilky pre vás!

Univerzálne espadrilky Lady Glory

Tu je prvý výber, pri ktorom sa vám rozbúši srdce! Tieto univerzálne dámske espadrilky na plochej podrážke sú od značky Lady Glory. Sú vyrobené z organického semišu, ktorý je mimoriadne mäkký, vďaka čomu sa prispôsobí vašej nohe. Rýchlo si všimnete, že tieto topánky sú pohodlné a zároveň štýlové – budú sa hodiť na každodenné nosenie, či už k šatám alebo džínsom. Fialová farba vám dodá na originalite.

Espadrilky sandále Bellucci

Možno namiesto krytej verzie dávate na leto prednosť espadrilkám s otvorenou špičkou? Tieto sandále značky Bellucci budú dokonalým riešením. Sú vyrobené z kvalitnej bio kože a bez problémov vám poslúžia niekoľko sezón. Zapínanie na pracku im umožní zostať pevne na nohe. Ich charakteristickým znakom je aj zaujímavý dizajn. Šnúrová podrážka im dodá ľahkosť. Tieto sandále sa ukážu ako neoceniteľné počas slnečných dní a ich modrá farba sa bude hodiť k mnohým štýlom.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *