Vaša kabelka Valentine

Aká by mala byť vaša kabelka na Valentína? Povinné sladké a červené! Červená je predsa farba lásky. Dôležité je, že červenú kabelku využijete počas celého roka, nielen na Deň lásky. Pozrite si červené kabelky v obchode Pani Kabelkovej a nájdite si tú pravú pre vás.

Prešívaná poštová taška

Tu je návrh pre dámy zamilované do elegantných poštových schránok. Prešívaná listová kabelka David Jones vám umožní doplniť váš valentínsky vzhľad, ale nielen to. Kombinuje látku a ekokožu a celé to pôsobí precíznym a starostlivým spracovaním. Má praktickú veľkosť M, do ktorej sa vám zmestí všetko potrebné. Dodáva sa aj s retiazkou na rameno pre väčšiu eleganciu.

Poštová schránka v štýle vintage

Uprednostňujete vintage štýl pred klasickými kabelkami? Práve to ponúka David Jones s množstvom vreciek a dizajnom z ekologickej kože. Zvláštnosťou je zapínanie na klopu, ktoré dodáva punc starej školy. Vezmite si ho so sebou na každodenné aj väčšie príležitosti!

Výstavná kabelka

Predstavujeme vám lakovanú dámsku kabelku od spoločnosti David Jones, ktorá vás očarí svojím honosným vzhľadom. Pomôže dodať každému oblečeniu osobitý charakter. Lesklá textúra, nezvyčajný tvar a jemný dizajn sú jednoznačnými prednosťami tohto modelu. Červená kabelka pomôže zvýrazniť každý váš outfit.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *