Krásne a elegantné – kabelky na reťaziku.

To, že ženy majú radi lesk a tŕň, nie je nič nové. Tie najlepšie sú však také, ktoré okrem estetických hodnôt majú aj praktický rozmer. Presne také sú tieto kabelky – krásne a praktické kabelky na reťaziku. Vyberte si svoj obľúbený model a vyrazte na nákupy do internetového obchodu Pani Kabelkova!

Kabelka na reťaziku – jemná a decentná

Táto elegantná dámska kabelka od firmy David Jones si iste získa mnohé srdcia. Je vyrobená z ekologickej kože a vyniká nadčasovým tvarom, veľkosťou M a elegantným vzhľadom. Doplňuje elegantný outfit na rande, ako aj voľný štýl pre výlety s priateľmi. Jej šarmu pridáva popruh vo forme reťazika.

Kabelka na reťaziku – romantická a očarujúca

Žiadna romantička neprejde okolo tejto kabelky lhostajne! Očarujúca kabelka od firmy Herisson zvádza už na prvý pohľad. Jej výrazným prvkom sú krásne maľované kvety, ktoré jej dodávajú romantický a decentný vzhľad. Jej prednosťami sú tiež pikovaný povrch pripomínajúci francúzsku eleganciu a krásny reťazik. Nosenie je vhodné pre každodenné i elegantné štýly.

Kabelka na reťaziku – klasická a elegantná

Ak si vážite francúzsky štýl, táto kabelka je pre vás stvorená. Pikovaná dámska kabelka od firmy Bee Bag zapadá do štýlu inšpirovaného parížskymi módnymi domami. Malá kabelka má dva zatvárania, vďaka ktorým je nielen okúzľujúca, ale aj praktická. Reťazik namiesto popruhu jej dodáva nádych elegancie.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *