Kabelka na svadbu – ktorú si vybrať?

Svadba je dôležitou príležitosťou, počas ktorej chceme vyzerať úchvatne. Dokončenie vhodného outfitu však dokáže zaberať veľa času a úsilia. Keď už máme vybrané šaty, premýšľame o tom, ktoré doplnky k nim budú najlepšie pasovať. Sú to práve doplnky, ktoré outfit dokončujú a dodávajú mu charakter. V tomto článku sa dozviete, ktoré kabelky skvele doplnia svadobné šaty a dodajú vášmu outfitu „to niečo“.

Kabelka na svadbu – aký strih si vybrať?

Kabelka na svadbu by mala byť štíhla, pohodlná a zároveň dostatočne priestranná. Bude nás sprevádzať celé popoludnie a večer, preto musí spĺňať tieto základné požiadavky. Vhodným strihom pre túto špeciálnu príležitosť bude dámska kabelka cez rameno. Tento typ kabelky často prichádza vo veľkosti M, ktorá nezaťažuje štýlizáciu a zároveň sa do nej zmestí to, čo je potrebné (napríklad peňaženka, telefón a nevyhnutné kozmetické produkty). Kabelky cez rameno sa tiež vyznačujú dlhým popruhom, vďaka ktorému je možné nosiť kabelku rôznymi spôsobmi – cez rameno alebo cez telo. Ide o strih, ktorý vás nesklame počas oslavy.

Nadčasová elegancia – klasická kabelka cez rameno

Klasická dámska kabelka cez rameno je nadčasovým návrhom. Jej fenomén spočíva v tom, že sa hodí ku všetkému. Nezávisle na tom, či plánujete nosiť dlhé šaty maxi alebo kokteilové šaty – elegantná kabelka s jednotnou faktúrou sa hodí do každej kombinácie. Môžete ju kombinovať s jednofarebnými štýlizáciami, ale aj s tými s výraznými vzormi. Bezpochyby ide o bezpečnú voľbu pre svadobnú oslavu, ale aj pre iné príležitosti.

Krásavica moderného štýlu – zlatá kabelka cez rameno

Ak však hlavnou výhodou vášho outfitu majú byť vhodné doplnky, mali by ste siahnuť po niečom, čo sa vyznačuje na prvý pohľad. V tomto prípade sa skvele hodí zlatá dámska kabelka cez rameno. Prečo práve táto farba? Farba zlata vládne svadobným oslavám už mnoho rokov – zahrieva vzhľad, dodáva eleganciu, hodí sa k tradičným farbám a predovšetkým… dodáva záblesk. Kabelky v tejto farbe sa jemne menia a navyše sa nedá okolo nich iba tak prejsť. Máte ju spojiť so šatami v neutrálnej farbke – napríklad béžovou alebo čiernou – aby sa kabelka ešte viac vynikla v celkovom zložení.

Kabelky na svadbu by teda mali byť pohodlné, nie príliš veľké, ale napriek tomu priestranné. Najbežnejším modelom vyberaným na túto príležitosť sú kabelky cez rameno. V závislosti od štýlizácie sa oplatí vsadiť buď na klasický dizajn, alebo na ten viac prepracovaný. Šaty v neutrálnej farebnej tónine budú výborne vyzerať v kombinácii s výraznou kabelkou cez rameno, zatiaľ čo kreácia s potlačou sa najlepšie hodí k minimalistickému kabelke, ktorá ju trochu zjemní.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *