Hnedá dámska kabelka – prečo by ste ju mali mať?

Leto sa pomaly chýli ku koncu a vo vzduchu už cítime blížiace sa jeseň. Je to okamih, kedy začíname premýšľať o výmene šatníka. Hnedá kabelka plne odzrkadľuje atmosféru blížiacej sa jesene a dokáže doplniť takmer každý outfit. V tomto článku sa dozviete, prečo by ste ju mali mať vo svojej kolekcii, a tiež sa zoznámite s niekoľkými inšpiráciami.

Hnedá kabelka na jeseň a nielen

Jeseň je ročné obdobie, ktoré sa spája mimo iného s krásnou farebnou paletou. Listy získavajú hnedý odtieň, ktorý sa so časom mení na tzv. „zlatú jeseň“. To sa odráža aj v našich outfitoch, v ktorých dominujú podobné farby ako v prírode. Hnedá dámska kabelka skvele zapadá do teplejších štýlov a tak odráža atmosféru vonku. Pamätajte však, že ide o doplnok, ktorý funguje skvele po celý rok – nielen na jeseň. Hnedá farba je tak univerzálna a nadčasová, že dokáže doplniť tak hrubé kardigány, ako aj letné šaty. Ten istý doplnok po celých 365 dní v roku – prečo nie? 🙂

Záruka zaujímavého štýlu

Hnedé dámske kabelky sú kvintesenciou nadčasového štýlu, ktorý zaujme. Nie je náhoda, že tašky v vintage štýle a boho kabelky sú najčastejšie vidieť práve v tejto farebnosti. Hnedá farba a všetky odtiene hnedého sa krásne hodia k rôznym druhom kabeliek – od malých taštičiek cez veľké nákupné tašky. Zvlášť atraktívne sú tie vyrobené z prírodnej kože, ktorá so starnutím získava charakteristické otlačky. Ak máte radi klasické doplnky, ktoré upútajú pozornosť a prelomia striedmý outfit, hnedá kabelka sa bude skvele hodiť.

Ako nosiť hnedú kabelku?

Ak už vlastníte hnedú kabelku alebo plánujete jej kúpu, pravdepodobne sa pýtate, s čím a ako ju skombinovať. Odpoveď je veľmi jednoduchá, pretože doplnky v odtieňoch hnedosti môžete kombinovať tak s elegantnými, ako aj univerzálnymi štýlmi. V lete alebo na jar bude skvelým doplnkom ľahkých šiat v bielom farebnom odtieni, rovnako ako tých s kvetinovým vzorom. Skvele doplní tiež klasické džíny, ku ktorým si môžete obliecť základné tričko alebo elegantnú košeľu. V jesennom a zimnom období bude kabelka skvelým doplnkom k hrubým svetrám v striedmých farbách, ako aj sa skvele skombinuje s čiernym dlhým kabátom. Pamätajte, že hnedá farba je dostatočne výrazná a zaujímavá, takže tento typ doplnku vždy bude dobre vyzerať na pozadí striedmých šiat.

Niekoľko inšpirácií

Hnedé dámske kabelky na jeseň, ktoré nájdete v obchode Pani Kabelková:

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *