Novinky na stránke Panikabelkova.sk – Dámske letné kabelky 2023

S príchodom teplých dní a slnečných lúčov pripravil obchod Panikabelkova.sk krásne dámske kabelky, ktoré sa vynikajúco uplatnia na leto 2023. Nielenže doplnia tvoj letný štýl, ale budú aj funkčným a moderným doplnkom počas každodenných výjazdov. Spoznaj novinky v svete dámskych kabeliek – farebne, štýlovo a predovšetkým za super ceny!

Dámska kabelka leto 2023 – shopperka v farbe baby blue

Nadčasová, pohodlná a starostlivo ušitá z ekologickej kože – taká je táto dámska kabelka typu shopper bag od firmy Hernan. Bola navrhnutá tak, aby sa osvedčila vždy a všade – do práce, na nákupy alebo stretnutie s kamarátkami. Univerzálny štýl kabelky bude pasovať takmer ku každému casual outfitu a veľkosť L pojme všetky potrebné doplnky. Model je k dispozícii v krásnej farbe baby blue – ideálnej na doplnenie letných, ľahkých šiat.

Dámske kabelky leto 2023 – ideálny každodenný ruksak

Ak si aktívnou ženou a máš pred sebou dovolenkové výlety, tento dámsky ruksak od firmy Hernan sa osvedčí skvele. Celý je vyrobený z odolnej ekologickej kože, vďaka čomu vydrží niekoľko sezón. Zamiluješ si ho tiež pre jeho výraznú, veľmi ženskú farbu. Fuksia skvele doplní kvetinové šaty, bežné rifle a nielen to!

Kabelka leto 2023 – shopperka s mega kapacitou

Uprednostňuješ veľké kabelky na každý deň? Také, do ktorých sa zmestí všetko, čo si zažiadaš, a budú ladné k bežným outfitom? Taká je táto dámska kabelka vo veľkosti XXL! Je neuveriteľne priestranná, vďaka čomu sa skvele hodí na aktívne letné dni. Let lietadlom, celodenná prehliadka alebo nákupy – tento model bude trefou do čierneho! Kabelka je k dispozícii v výraznej modrej farbe, ktorá krásne podčiarkne tvoj outfit.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *