Štýlové a pohodlné – dámske batohy, ktoré sa oplatí mať!

Čo majú spoločné cesty do práce, na nákupy alebo na dovolenku? V prvom rade je to pohodlie! Keď trávime väčšinu dňa vonku, vyberáme si pohodlné štýly, ktoré neobmedzujú náš pohyb. Skvelou alternatívou kabelky je dámsky batoh. Objavte 3 top modely na Panikabelkova.sk, ktoré spájajú najvyššiu úroveň pohodlia v kombinácii so zaujímavým štýlom!

Každodenná elegancia z Francúzska

Vyžaduje si vaša práca formálne oblečenie? Alebo len radi vyzeráte elegantne každý deň? Ak áno, skvelým riešením bude prešívaný dámsky batoh v čiernej farbe. Čierna farba sa odjakživa spája s noblesou, takže čierny batoh skombinujete nielen s bežným oblečením, ale aj s kancelárskym. Špeciálnym prvkom modelu z obchodu Panikabelkova.sk je prešívaná textúra. Pripomína francúzsky šik, ktorý sa už od minulého storočia spája s jednou z najdrahších kabeliek – tzv. Vďaka svojmu decentnému dizajnu vám batoh umožní vniesť do vášho každodenného vzhľadu nádych parížskeho štýlu!

Dodajte svojim outfitom šťavu

Čo tak niečo výraznejšie? Batoh z aligátora je doplnkom, ktorý musíte mať! Zvieracie motívy kraľujú vo svete módy už pekných pár sezón a naďalej si získavajú srdcia milovníkov trendov. Prečo? Na jednej strane je tento typ dizajnu elegantný, na druhej strane je dostatočne dekoratívny, aby dokonale rozbil tlmené štýly. Tento model je určite určený pre vás, ak máte radi výrazný vzhľad v kombinácii s nádychom elegancie.

Vintage s moderným nádychom

Vintage štýl je niečo, čo milujeme už niekoľko desaťročí. Napriek plynúcemu času je stále neuveriteľne štýlový a zapadá do nadčasového kánonu krásy. Či už si batoh v štýle vintage vyberiete dnes, na budúci rok alebo aj o niekoľko rokov – tento model jednoducho nikdy nevyjde z módy a vždy vyzerá skvele. Priestranná hlavná priehradka pojme všetky potrebné veci a nastaviteľné popruhy vám umožnia prispôsobiť si batoh podľa svojich preferencií. Máte radi oblečenie s nádychom umeleckej duše? Potom by tento model nemal chýbať vo vašom šatníku!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *