Ako nosiť obličkovú tašku?

Pred nami je leto a s ním aj dlhšie cesty, výlety mimo mesta alebo dokonca mestské eskapády. V každej z týchto situácií je najdôležitejšie, aby ste sa cítili uvoľnene a mali voľné ruky. K tomu vám určite pomôže ľadvinka. Ako ju nosiť a akú si vybrať? Pozrite si niekoľko inšpirácií a nájdite dokonalý model v obchode Pani Kabelkovej!

Obličková taška nosená na boku

Ide o jeden z najpoužívanejších patentov, ktorý využívajú aj influenceri. Ledvinku upevnenú okolo bokov môžete považovať za opasok a na jej zapnutie použijete pútka nohavíc alebo sukne. Je to skvelý spôsob, ako mať všetko po ruke a zároveň zostať štýlový. Pri takomto štýle je oblička jedným zo základných prvkov outfitu a vyzerá ako módny doplnok.

Obličková taška nosená na chrbte

Ak máte radi nezvyčajné riešenia, môžete nosiť tašku s obličkami aj na chrbte. Takto sa môžete cítiť pohodlne a zároveň vyčnievať z davu. Je to tiež skvelé riešenie pre dámy, ktoré sú fanúšičkami batohov a hľadajú zaujímavú alternatívu k batohu menších rozmerov na leto.

Ľadvinka nosená okolo pása

Na záver klasika, oblička nosená v páse. Obľúbená možnosť aj pre tých, ktorí nechcú ďalšie zapínanie v páse. Ledvinka v páse vám umožní zoštíhliť a proporcionalizovať váš pás. Môžete ho použiť ako opasok a nosiť ho nielen k športovému oblečeniu, ale aj k šatám a overalu.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *