Zapojte sa do jedinečných propagačných akcií!

Horúce akcie sú to, čo máte najradšej? Potom si prezrite akcie v obchode Pani Kabelkovej a nájdite si ponuku, ktorá vám vyhovuje.

Béžový univerzálny batoh

Namiesto kabeliek obmedzujúcich váš pohyb si radšej vyberiete batoh? Najmä taký, ktorý sa hodí k vášmu každodennému štýlu a nijako neobmedzuje váš pohyb? V tom prípade si pozrite tento univerzálny batoh z ekologickej kože od spoločnosti Herisson. Je k dispozícii vo formáte XL, vďaka čomu sa doň zmestí aj notebook formátu A4. Zamilujete si jeho množstvo funkcií vrátane vreciek na vonkajšej aj vnútornej strane, ktoré vám pomôžu usporiadať príslušenstvo. Tento model sa bude dobre hodiť do práce, na univerzitu a na mnohé iné príležitosti.

Klasická taška XXL

Tu je model, ktorý v sebe spája pohodlie, kapacitu a eleganciu. Táto klasická dámska kabelka od spoločnosti David James vás prekvapí svojou zbaliteľnou veľkosťou, nadčasovým dizajnom a precíznym spracovaním. Je vyrobená z kvalitnej ekokože, vyniká svojou robustnosťou a všestranným charakterom. Vezmite si ju na nákupy, do práce a na rôzne iné miesta. Táto béžová kabelka vám umožní dotvoriť váš decentný imidž!

Vintage ruksak

Čo tak vintage batoh ako ten, ktorý vás osloví najviac? Tento dámsky ruksak od značky Herisson je model, ktorý v sebe spája nadčasový štýl a precízne spracovanie. Dovnútra sa vám zmestia doplnky, zápisník formátu A4 a ďalšie nevyhnutnosti. Tento svetlosivý batoh sa bude páčiť najmä fanúšikom vintage štýlu.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *