Štýl na Valentína? Len s červenou kabelkou

Každý rok vo februári sa svet zblázni do lásky. Láska je všade – na internete, na uliciach, v kinách aj v reštauráciách. A nechýba ani v internetovom obchode Pani Kabelkovej, kde ju nájdete v podobe krásnej červenej kabelky. Prezrite si naše návrhy a nájdite si ten správny.

Kožená listová taška v červenej farbe

Červená kožená listová kabelka je skvelým riešením pre blížiaci sa sviatok zamilovaných. Návrh od Vittorie Gotti môže byť dokonalým doplnkom vášho štýlu. Je to univerzálny návrh, ktorý sa bude hodiť ku klasickým aj ležérnym outfitom. Do tašky veľkosti M sa zmestia všetky potrebné veci a zaistí sa pohodlie. Červená kabelka je ženský doplnok s ďalšími výhodami. Jedným z nich sú 3 praktické vrecká, ďalším je dvojité zapínanie a dlhý popruh. Túto kabelku si zamilujete a budete ju chcieť nosiť so sebou nielen na Valentína.

Funkčná a módna červená kabelka

Na druhej strane, ak namiesto poštových kufrov uprednostňujete veľké, skladné tašky, tento dizajn od spoločnosti Herisson by mal splniť vaše očakávania. Je vyrobená z lesklého materiálu s výrazným vláknom. Je to veľmi ľahké a štýlové riešenie, ktoré dodá módny nádych vášmu každodennému a ležérnemu oblečeniu. Skvele doplní váš valentínsky styling – tašku môžete nosiť v ruke alebo na chrbte vďaka pripevneným popruhom. Oceníte jeho všestranný charakter a krásnu farbu.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *