Čo je nové v obchode Pani Kabelkovej?

Zaujímajú vás novinky a radi držíte prst na pulze? Tu sú nové kabelky v internetovom obchode Pani Kabelkovej, ktoré si môžete vyhľadať. Vyberte si tú, ktorá vás najviac dojme!

Nezvyčajné a exkluzívne

Tu je kožená kabelka od Vittorie Gotti, ktorá splní očakávania aj náročných ľudí. Je pevná, priestranná, má veľa praktických vreciek a priehradiek. Zároveň zaujme precíznym prešívaním z prírodnej kože, dizajnom a farbou s motívom aligátora. Červená kabelka vám umožní vyniknúť a zdôrazniť váš jedinečný štýl.

Batoh v rytme vintage

Na druhej strane je tento batoh – dizajnový a pútavý. Ak sa ho rozhodnete kúpiť, do svojej zbierky pozvete módu 90. rokov a vytvoríte si originálny štýl na nákupy, prechádzky alebo stretnutia s priateľmi. Tento batoh je nonšalantný a trochu bláznivý, ale predovšetkým jedinečný. Štýl spraných džínsov im dodáva šarm. Dodatočným prvkom je staré zlaté kovanie, ktoré zdôrazňuje jeho vintage charakter.

Prešívaná poštová taška Herisson

Ďalšia kabelka, ktorá upúta pozornosť! Táto prešívaná listová kabelka od spoločnosti Herisson má módne nitky, lesklú štruktúru a rozhodne vám umožní vyniknúť. Doplní vaše oblečenie a dodá mu nádych modernosti. Námornícka kabelka je zaujímavým riešením, ako podčiarknuť váš outfit.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *