Ktorá kabelka sa hodí k teniskám? Pozrite si tieto modely!

Za oknami sa otepľuje, a to znamená len jedno – zbavujeme sa ťažkých zimných topánok a konečne ich nahrádzame ľahkými, pohodlnými teniskami. So zmenou na jarno-letný šatník však prichádza otázka: ktoré doplnky sa budú hodiť k športovým topánkam? V tomto článku sa dozviete, ktoré kabelky vyzerajú v kombinácii s teniskami najlepšie!

Ktorá kabelka k teniskám? Na nákupnú tašku je vždy spoľahnutie!

Buďme k sebe úprimní – pokiaľ ide o športovú obuv, ide predovšetkým o pohodlie. Potom sa oplatí staviť aj na kabelku, ktorá poskytuje to správne pohodlie. Dámske shopper tašky boli vyrobené na každodenné nosenie – rovnako ako tenisky. Sú zbaliteľné a dajú sa pohodlne prehodiť cez rameno. Preto sa často používajú pri ceste do práce, na nákupy alebo do mesta. Odporúčame najmä univerzálne shopper tašky na športovú obuv. Ich dizajn je nadčasový a jednofarebné prevedenie sa hodí takmer ku každému oblečeniu!

Športová ľadvinka – perfektná k teniskám a… taká pohodlná!

Niekedy sú však dni, keď nechcete nosiť veľa vecí a siahnete len po potrebných doplnkoch – telefóne, peňaženke alebo kľúčoch. Vtedy je dôležité mať všetky tieto drobnosti v malej taške, ktorá je ľahká a zároveň pohodlná. Čo poviete na univerzálnu dámsku ľadvinku? Výborne sa bude hodiť k športovej obuvi, pretože ľadvinka je tiež športovým doplnkom. Môžete si ju pohodlne hodiť na boky a vyraziť na dlhú prechádzku, beh alebo cvičenie vonku!

Ktorá kabelka sa hodí k teniskám? Vyberte si kabelku-koženku!

Ak máte radi doplnky, ktoré plnia viac funkcií súčasne, najlepšie sa vám bude hodiť kabelka s batohom 2 v 1. Môžete ju nosiť športovo s teniskami, ale nielen s nimi! Majte na pamäti, že tento typ tašky vyzerá senzačne aj s čižmami, espadrilkami alebo vojenskými topánkami. Ale späť k teniskám – taška s batohom sa k nim skvele hodí, pretože je rovnako pohodlná. Môžete ju nosiť na ramene ako nákupnú tašku alebo na chrbte, keď chcete odbremeniť ruky. Zachováte si s ňou ležérny a športový vzhľad, ale predovšetkým si užijete jej funkčnosť v závislosti od situácie. Stretnutie s kamarátom v meste? Prehoďte si tašku cez plece. Výlet mimo mesta? Noste tašku na chrbte a užívajte si pohodlie pri prehliadke pamiatok!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *