Môže byť dámska kabelka príručnou batožinou?

Letná sezóna je stále v plnom prúde a to znamená jediné – dovolenkové výlety. Jedným z najčastejších dopravných prostriedkov, ktoré v tomto období využívame, je lietadlo – najmä pri cestách do zahraničia. Mnohí z nás si preto pred cestou kladú odvekú otázku: Akú kabelku si môžem vziať do lietadla ako príručnú batožinu? V tomto článku rozptýlime všetky pochybnosti!

Príručná batožina na let – aké rozmery?

Príručná batožina je inak známa ako osobná taška, ktorá sa musí pohodlne zmestiť pod naše sedadlo v lietadle. Každá letecká spoločnosť má vlastné požiadavky na príručnú batožinu, ktoré sa môžu líšiť o niekoľko centimetrov. Nižšie sú uvedené maximálne rozmery príručnej tašky, ktoré vyžadujú vzorové letecké spoločnosti:

– Ryanair: 40 cm x 20 cm x 25 cm

– Wizzair: 40 x 30 x 20 cm

Ktorú dámsku kabelku sa oplatí vziať so sebou do lietadla? Tu je niekoľko návrhov z obchodu Pani Kabelkovej, ktoré vás počas cesty nikdy nesklamú – sú priestranné, ľahké a zmestia sa do limitu stanoveného leteckou spoločnosťou!

Viacúčelový dámsky batoh – ideálny ako príručná batožina

Pri cestovaní je prioritou pohodlie, a preto je univerzálny dámsky batoh skvelým riešením. Môžete ju pohodlne nosiť na chrbte a zároveň znížiť záťaž na ruky – aby ste v nej mohli mať napríklad dôležité dokumenty pri odbavovaní.

Okrem toho sa dámske batohy vyznačujú tým, že sú štíhle a zároveň skladné. To znamená, že batoh môžete ľahko uložiť pod sedadlo v lietadle a zároveň v ňom mať kozmetickú tašku, knihu alebo občerstvenie. Dámsky batoh je dokonalým spoločníkom na cesty, ktorý je spoľahlivý! A vďaka širokému výberu batohov v obchode Pani Kabelkovej si môžete vybrať taký, ktorý sa hodí k vášmu štýlu… buď elegantný, alebo športový!

Perfektná taška do lietadla

Ak ste však fanúšikom dámskych kabeliek, oplatí sa siahnuť po kabelke, ktorá má funkciu batohu. Prečo? Môžete si ho pohodlne prehodiť cez rameno, ale ak si potrebujete uvoľniť ruky, môžete si ho kedykoľvek dať na chrbát – to všetko vďaka nastaviteľným rukovätiam, ktoré môžu slúžiť aj ako popruhy. Je to funkčný model, ktorý určite spríjemní každú cestu a prispôsobí sa individuálnym preferenciám. Okrem toho sa samozrejme zmestí do rozmerov požadovaných linkou a je baliteľný – môžete do neho ľahko uložiť užitočné drobnosti, bez ktorých sa nezaobíde žiadna cesta (kniha, kozmetická taška, suché zásoby alebo malý notebook).

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *