Kabelka v jarných odtieňoch – musíte ju mať!

Jar je už tu s nami. Prvé závany teplého vzduchu nie sú nikdy vítanejšie ako na začiatku jari! Vyhliadka na osvieženie šatníka a výber oblečenia a doplnkov v pastelových odtieňoch je rovnako vítaná. Pozrite si nádherné pastelové kabelky a batohy v internetovom obchode Pani Kabelkovej!

Modrá klasika

Oceňujete kabelky, v ktorých sa spája šarm s klasickým charakterom? Táto dámska kabelka od značky Bee Bag je ideálna pre tých, ktorí majú radi dostatok priestoru na svoje drobnosti a radi si ich v kabelke správne zorganizujú. Táto kabelka vyniká aj svojou krásnou farbou a tým, že je vyrobená z kvalitnej ekokože. Zamilujete si ju a budete ju chcieť kombinovať s rôznymi štýlmi!

Mätový ruksak

Alebo máte záľubu v batohoch, ktoré vám umožňujú siahnuť po pohodlných a nadčasových riešeniach? Tento všestranný dámsky batoh od značky Hernan bude určite dokonalým doplnkom k rôznym vzhľadom. Batoh v mätovej farbe osvieži váš vzhľad a poskytne pohodlie v kombinácii s dokonalým štýlom.

\

Ružová krása

Máte radi odtiene ružovej a módne, elegantné a štýlové pohľadnice? Potom je tento batoh určený práve pre vás. Táto kabelka vyniká svojím spracovaním z ekologickej kože a zdobením so zvieracím motívom. Dodá charakter každému outfitu, pričom zostane pastelová a jemná. Elegantná, priestranná a ľahká, vyberte si túto kabelku a budete ju chcieť nosiť každý deň!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *